NOVA PRILIKA

IZBOR S POSAO.HR Na širem riječkom području šarolika ponuda poslova! Evo što se sve nudi, možda je tu nova prilika!…

Ilustracija: Mateo Levak/Riportal

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Dentalna poliklinika dr.Jelušić zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) i dentalnog asistenta (m/ž) u Opatiji. Rok prijave je 31.10. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme, kontinuiranu edukaciju i rad u inovativnom timu. Prijavite se na linku.

Zamax Plin d.o.o. traži dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 1.12. Poslodavac nudi plaću do 6.000 kuna. Uvjeti su komunikativnost i pristojno ponašanje, snalaženje u prostoru i vremenu, spremnost na timski rad. Prijavite se ovdje.

Just Go Eco d.o.o. zapošljava komercijalista / prodajnog predstavnika (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 20.10. Potrebne su kvalifikacije radno iskustvo u prodaji i dostavi, poznavanje regionalnog tržišta, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Aplicirajte.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava voditelja tehničke službe (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk, a rok prijave 25.10. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničkog ili strojarskog usmjerenja, sposobnost organizacije rada u hotelskom i camping sektoru, znanje engleskog ili njemačkog u govoru i pismu i slično. Aplicirajte ovdje.

Cenoza promet d.o.o. zapošljava voditelja radione i voznog parka (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 23.10. Potrebno je radno iskustvo od pet godina, viša ili visoka stručna sprema te vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

CCA d.o.o. zapošljava knjigovođu – administratora (m/ž) u Kastavu. Rok prijave je 22.10. Posao obuhvaća vođenje knjigovodstvenih i administrativnih poslova. Traži se radno iskustvo od godine dana, znanje engleskog jezika te viša ili visoka stručna sprema. Više na linku.

Moto Fleet j.d.o.o. zapošljava vozača taksija (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 31.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjet je završena srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Rotor j.d.o.o. zapošljava vozača kamiona (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.10. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i vozačka dozvola C kategorije. Posao obuhvaća prijevoz materijala kamionom i iskrcaj dizalicom od mjesta utovara do mjesta istovara. Više na linku.

Autoglobal d.o.o. zapošljava djelatnika za rad u kozmetičkom salonu (m/ž). Mjesto rada su Mučići, a rok prijave je 30.10. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Posao obuhvaća njegu lica i tijela, masažu, pedikuru i manikuru. Više na linku.

Petrika d.o.o. traži poslovođu na gradilištu (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 25.10. Traži se radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari