SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR Na širem riječkom području traže se kozmetičari, vatrogasci, voditelji gradilišta, djelatnici u turizmu…

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Auro Domus d.o.o. traži kućnog majstora (m/ž). Mjesto rada je Rijeka i okolica. Prijave se zaprimaju do 30.01 2022. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u posao, rad u organiziranom timu te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave na portalu posao.hr.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž) plinskih boca. Traži se komunikativna, snalažljiva i odgovorna osoba spremna na timski rad. Novozaposleni biti će zadužen za dostavu  fizičkim i pravnim osobama na području Rijeke i okolice. Prijave se zaprimaju do 30.01.2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Google Ads, PPC&SEO Specijalista (m/ž) u Puli. Rok za prijavu je 31.01.2022. Kandidat mora imati minimalno 2 godine radnog iskustva te napredno znanje u služenju alatima za digitalni marketing i SEO. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Valamar Riviera d.d. traži radnike za nekoliko radnih pozicija. Potrebne su im radnici na sljedećim radnim pozicijama: A La carte kuhara (m/ž), A La carte konobara (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), recepcioner (m/ž), slastičar (m/ž), serviser (m/ž), konobar / šanker (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), barmen (m/ž), nadzornica (m/ž). Mjesta rada su Poreč, Rabac, Otok Krk, Rab, Makarska i Dubrovnik. Prijave se zaprimaju do 23.01.2022. putem linka. 

Eko Taxi d.o.o. zapošljava vozača (m/ž). Područje rada je Rijeka. Rok za prijavu je 10.01.2022. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

B.N.L. d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) za materijalno knjigovodstvo u Opatiji. Prijave se zaprimaju do 17.01.2021. Idealan kandidat trebao bi imati iskustvo i samostalnost u radu kako bi bio stručan za unos računa i kontinuirano provođenje inventura. Više informacija za prijavu pronađite na linku.

Trgovina Krk d.d. traži poslovođu – voditelja trgovine (m/ž). Mjesto rada su Matulji, a prijaviti se možete do 31.01.2022. Posao zahtijeva sposobnost organizacije rada u prodavaonici te brige o izvršenju i izradi operativnog budžeta prodavaonice. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

INA vatrogasni servis d.o.o. zapošljava vatrogasca – vozača (m/ž). Područje rada je Rijeka. Natječaj je otvoren do 13.01.2022. Za posao se traže 4 radnika s položenim vozačkim ispitom C kategorije. Biti će zaduženi za upravljanje vatrogasnim vozilom te rukovanje vatrogasnom opremom i instalacijama na vozilu. Cijeli tekst natječaja i podatke z aprijavu pronađite na portalu posao.hr.

Arhos d.o.o. traži voditelja gradilišta u Rijeci. Prijaviti se možete do 17.01.2022. Posao uključuje provođenje i nadzor građevinskih projekata. Podatke za prijavu potražite na linku.

NYCE d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Opatiji. Rok za prijavu je 23.01.2022. Potrebna im je osoba koja će obavljati kozmetičarske poslove. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari