IZBOR S POSAO.HR: Nove poslovne prilike na našem području

Foto: Ilustracija

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Aedium d.o.o. ima raspisan natječaj za frigomehaničara (m/ž) u Rijeci. Odabranog kanidata ili kandidatkinju očekuje servisiranje i montaža rashladnih uređaja (vitrina, isparivača, agregata)  i stalni radni odnos. Ako imate 10 i više godina radnog iskustva – prijavite se. 

PK d.o.o. proizvođač je kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica te generalni zastupnik proizvoda PALFINGER grupacije na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. U svoj tim u Kukuljanovu pridružuje djelatnike na 6 pozicija. Traže se mehaničar/monter (m/ž), bravar (m/ž), lakirer (m/ž), poslovođa servisa (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite ih sve na linku i na vrijeme izvršite prijavu. 

Manpower, za klijenta, zapošljava prodavača u A1 centru (m/ž), u Rijeci, Zadru, Zagrebu, Osijeku i Vukovaru. Odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru, pružanje informacija korisnicima i prezentacija i prodaja usluga tvrtke, dio su poslovnih zadaća koje vas očekuju na ovoj poziciji. Aplicirajte na vrijeme.

Dekada komunikacije d.o.o. ima raspisan natječaj za građevinskog inženjera/tehničkog savjetnika (m/ž) u Zagrebu i Rijeci. Vaše odgovornosti uključuju razvijanje mreže kontakata u građevinskoj industriji, kako biste proširili hrvatsko/slovensko poslovanje tvrtke. Poslodavac vam nudi službeni automobil s privatnom uporabom i neto mjesečna primanja od 13.500 kn! Ako ste posvećena osoba, baš vas se traži – prijavite se. 

INout d.o.o. tvrtka je koja se bavi distribucijom prehrane i pića, pretežno ugostiteljskim objektima i hotelima na području Primorsko- goranske županije i Istre. Trenutno zapošljava skladištara (m/ž) i vozača C1 kategorije (m/ž). Saznajte uvjete natječaja na linku i pravovremeno se prijavite. 

LPP Sinsay traži prodavača (m/ž) za postojeće i nove trgovine na lokacijama Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka i Split. Bit ćete uključeni u aktivnu pomoć kupcima pri odabiru modnih artikala, slagat ćete i izlagati robu te pratiti prodajne rezultate. Ako vas zanima rad u mladom i motiviranom timu – prijavite se. 

Hattrick-PSK d.o.o. regionalna je kompanija, nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina i zapošljava više od 850 djelatnika. Trenutno je u potrazi za više prodavača/blagajnika (m/ž) u Rijeci, Poreču, Medulinu, Labinu i drugim gradovima diljem Hrvatske. Ako ste motivirani za prijavu, informirajte se o uvjetima i izvršite prijavu u roku. 

DI Klana d.d. zapošljava na 8 pozicija u Klani. Traži se poslovođa u radnim jedinicama fine strojne obrade i krojačnice (m/ž), rukovoditelj utovarivačem (m/ž) i niz drugih djelatnika. Ukoliko ste voljni raditi na prirodnom proizvodu i  uzbudljivo vam je raditi u vodećem poduzeću proizvodnje stolica u ovom dijelu Europe, onda nemate što čekati – provjerite sve oglase na linku i izvršite prijavu na vrijeme. 

Strabag BMTI d.o.o. građevinski strojevi zapošljavaju automehaničara/mehaničara (m/ž) za sjedište u Omišlju na Krku, i na Kukuljanovu.  Održavat ćete strojeve i vozila, a obavljat ćete i ostale poslove iz djelokruga rada. Trebate SSS, KV – smjer automehaničara/mehaničara, radno iskustvo u struci, vozačku dozvolu B kategorije i sposobnost rada u timu. Očekuje vas ugovor na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci te mogućnost produljenja ugovora na neodređeno vrijeme. Svi zainteresirani kandidati više detalja mogu doznati klikom na link. 

Eurohoteli d.o.o., za Hotel park s 4 zvjezdice u Crikvenici, zapošljava na 5 pozicija. Traže se kuhar (m/ž), recepcioner (m/ž), konobar (m/ž) i drugi djelatnici. Ako vas zanima rad u sezoni, provjerite sve ponuđene natječaje na linku. 

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari