Istakao kandidaturu za gradonačelnika Rijeke: “Moj cilj je da niti ne morate znati tko je gradonačelnik”

Foto: Facebook

Do idućih lokalnih izbora ostalo je još gotovo pune dvije godine, no čini se kako određeni pojedinci već sad odlučuju svoje aktivnosti predstaviti javnosti na društvenim mrežama, preciznije na Facebooku.

Mnogim građanima se posljednjih dana na spomenutoj društvenoj mreži pojavio oglas stranice pod nazivom “Naša Rijeka – Alen Karlović” te se tom prilikom spomenuti 34-godišnji Alen predstavlja sugrađanima i najavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika Rijeke.

Široj javnosti nepoznati diplomirani inženjer građevinarstva obratio se s nekoliko poruka na Facebooku.

“Drage sugrađanke i sugrađani, pokrećem Facebook stranicu s ciljem objavljivanja moje kandidature za sljedećeg gradonačelnika Grada Rijeke. Naime, neki dan sam razmišljao tko bi uopće mogao kvalitetno i pošteno voditi grad. Zaključio sam da bi to morao biti upravo netko tko nije uopće zainteresiran za politiku niti osobne interese, netko mlad, obrazovan, pronicljiv, pedantan i netko tko nikad nije niti razmišljao o tome da bi se uključio u utrku za gradonačelnika. Osobno bih bio jako sretan da se pojavi osoba slična meni koja bi postala gradonačelnik. Zato sam odlučio angažirati se. Više detalja o meni moći ćete saznati uskoro putem ove Facebook stranice”, poručio je Karlović u uvodnoj poruci koju je do sada prikupila više stotina komentara.

Preostaje za vidjeti koliko je Karlović ozbiljan u svojoj namjeri kandidiranja na lokalnim izborima koji će se održati koncem proljeća 2021. godine.

Foto: Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja