SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR Od Rijeke i Viškova do Delnica i Raba nude se raznoliki poslovi; Provjerite ponudu!

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Figo-Ve d.o.o. zapošljava asistenta u prodaji (m/ž). Rad se obavlja u Viškovu. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Poslodavac nudi stimulativna primanja, rad u uredu, mogućnost razvoja i usavršavanja. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

PEVEX traži vatrogasca (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok za prijavu je 25.12.2021. Posao uključuje provođenje, nadziranje i kontroliranje mjera zaštite od požara. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

B.N.L. d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) za materijalno knjigovodstvo u Opatiji. Prijave se zaprimaju do 17.01.2021. Idealan kandidat trebao bi imati iskustvo i samostalnost u radu kako bi bio stručan za unos računa i kontinuirano provođenje inventura. Više informacija za prijavu pronađite na linku.

MALI PALIT d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Rab. Prijave se zaprimaju do 01.01.2022. Poslodavac zapošljava 5 osoba sa završenom srednjom stručnom spremom za rad u trgovini prehrambenih proizvoda, na blagajni te na pultu. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

LOKVE d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) viličara. Rad se izvršava u Lokvama, a rok za prijavu je 07.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom koji će upravljati viličarom u pilani. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

LUKAS USLUGE RI j.d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) na području Rijeke. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Zaduženje novozaposlenog biti će prijevoz putnika taksi vozilom. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

AKD-Zaštita d.o.o. traži zaštitara (m/ž) u Delnicama. Prijave traju do 31.12.2021. Posao uključuje zaštitarske poslove sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava radnika (m/ž) u proizvodnji – rad na stroju u Rijeci. Rok za prijavu je 31.12.2021. Traži osobu spremnu na smjenski rad na stroju. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž) plinskih boca. Traži se komunikativna, snalažljiva i odgovorna osoba spremna na timski rad. Novozaposleni biti će zadužen za dostavu  fizičkim i pravnim osobama na području Rijeke i okolice. Prijave se zaprimaju do 30.01.2022. putem linka.

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava skladištara / trgovca (m/ž) u Viškovu. Potencijalni konkurent za radno mjesto mora biti odgovoran, stručan i korektan pri obavljanju zadataka, dok će prednost ostvariti osobe s položenim ispitom za upravljanje viličarom te sa iskustvom u radu s materijalima za grijanje i hlađenje. Rok za prijavu je 31.12.2021., a to možete učiniti putem brze prijave na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posoa.hr. Sretno u potražnji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari