IZBOR S POSAO.HR: Traže se liječnici, trgovci, radnici u turizmu i ugostiteljastvu…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Metro Cash & Carry d.o.o., vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG, zapošljava blagajnika (m/ž), sakupljača (m/ž) i prodavača (m/ž) za sezonski posao u Rijeci i Splitu. Prijave se zaprimaju još jako kratko – do 01.07. Provjerite ponuđene radne pozicije. 

LPP Sinsay traži prodavača (m/ž) za postojeće i nove trgovine na lokacijama Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka i Split. Bit ćete uključeni u aktivnu pomoć kupcima pri odabiru modnih artikala, slagat ćete i izlagati robu te pratiti prodajne rezultate. Ako vas zanima rad u mladom i motiviranom timu – prijavite se. 

INout d.o.o., tvrtka je koja se bavi distribucijom prehrane i pića, pretežno u ugostiteljskim objektima i hotelima na području Primorsko-goranske županije i Istre. Trenutno za svoj tim zapošljava skladištara (m/ž) i vozača C1 kategorije (m/ž) u Rijeci. Imate vremena do 11.07., pa ne oklijevajte s prijavama. 

KeepBuzz Limited traži iskusnog fotografa (m/ž) s iskustvom u fotografiranju hrane. Posao je honorarni i obavlja se od doma, a potrebno vam je višegodišnje iskustvo te minimalno srednja stručna sprema. Ako ste motivirani za ovaj posao – kliknite na brzu prijavu. 

RIAdria Works j.d.o.o., za svoje nizozemske partnere traži više radnika i zapošljava administrativnog koordinatora projekata (m/ž) u Rijeci te radnika na roštilju u fast foodu (m/ž) na otoku Krku. Provjerite uvjete natječaja na linku i aplicirajte na vrijeme, ostalo je još jako malo vremena…

Beatus Opus d.o.o., poslovni je partner za tvrtku staru 40 godina koja je prisutna u svijetu u 150 zemalja. Trenutno traga za prodajnim predstavnikom za rad od kuće i na terenu (m/ž).  Mjesto rada određuje se prema mjestu stanovanja. Tražena osoba od riječi je, a također je i aktivna, proaktivna, komunikativna, zna i voli raditi s ljudima. Ako se prepoznajete u opisu – prijavite se. 

APGM – Ljubić zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) za rad na području Hrvatske. Očekuje vas prijevoz paletirane robe (građevinskog materijala), kao i strojeva, kontejnera. Također, vaša će zadaća biti i dizanje i montaža hidrauličkom dizalicom. Ako imate jednogodišnje iskustvo, nemate što čekati – prijavite se. 

Ugostiteljski obrt pizzeria – konoba Gurman ima 4 raspisana natječaja na otoku Cresu. Traženi su djelatnici: konobar (m/ž), pomoćni radnik za pranje suđa (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i kuhar (m/ž). Poželjno je znanje stranih jezika, kako biste strane goste s lakoćom razumjeli i uslužili na potreban način. Ako vas zanima rad u ugostiteljstvu, provjerite uvjete ponuđenih natječaja. 

Mobeco d.o.o., međunarodno je poduzeće koje ima sjedište u Sloveniji i proizvodi velike montažne betonske konstrukcije. U svoj tim pridružuje Managera prodaje montažnih betonskih konstrukcija (m/ž). Na ovoj poziciji bit ćete odgovorni za traženje novih poslovnih mogućnosti po cijeloj Hrvatskoj, za obavljanje prodajnih aktivnosti u skladu sa strategijom, poslovnim planom poduzeća te za dogovaranje s investitorima o vođenju projekta. Ako imate minimalno dvogodišnje radno iskustvo i poznajete građevinsko tržište, a organizirana ste i ambiciozna osoba po prirodi – aplicirajte. 

Naton ljudski potencijali d.o.o., za modernu polikliniku u Rijeci, zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž). Očekuje vas stalan posao u top poliklinici u izvrsnom internacionalnom timu, kao i brojne edukacije te mogućnost napredovanja. Ako imate završen fakultet iz traženog područja, znate engleski i talijanski jezik, a krasi vas trogodišnje iskustvo – aplicirajte. 

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari