OGLASNIK

IZBOR S POSAO.HR Tražite posao? U Rijeci i široj okolici puno novih prilika za zaposlenje!

Photo: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Mlinar, vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj širi svoj profesionalan i ambiciozan tim te zapošljavaju prodavača (m/ž) u Crikvenici. Novozaposlena osoba bit će zadužena za svakodnevnu komunikaciju s kupcima, posluživanje kupaca, rad na blagajni, pripremu, slaganje i izlaganje proizvoda te će obavljati druge srodne osobe. Od vas se očekuje da ste završili srednju školu te da imate minimalno pola godine radnog iskustva. Idealan kandidat ima izražene komunikacijske i prodajne vještine. Želite doprinijeti uspješnom razvoju Mlinara vašom predanošću, znanjem i iskustvom? Prijavite se!

B.N.L. d.o.o. traži wellness terapeuta (m/ž), barmena (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž) te pomoćno osoblje za rad u kuhinji. (m/ž). Rok prijave je 20.06., a mjesto rada Opatija. Idealni kandidati su proaktivne i fleksibilne osobe koje imaju veliku želju za radom. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., regionalna HR kompanija za svojeg klijenta traži prodajnog zastupnika u dućanskoj prodaji (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 24.06. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za dogovaranje i ugovaranje usluga, podršku postojećim korisnicima, administraciju korisničke dokumentacije i podataka o klijentima te za izvještavanje prema prethodno dogovorenim principima. Završili ste srednju školu, znate raditi na računalu, komunikativni ste, otvoreni i ljubazni? Slobodno se prijavite.

Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi, LPP traži voditelja trgovine (m/ž) u Puli i Rijeci. Novozaposlene osobe bit će zadužene za motiviranje, mentoriranje, obuku prodajnog osoblja, zapošljavanje novih osoba, ispunjavanje prodajnih ciljeva, rješavanje pritužbi. Osim toga brinut će o zadovoljstvu kupaca te obavljati druge srodne poslove. Očekuju se dvije godine iskustva na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji. Kandidat mora imati izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine i poznavati engleski jezik. Osim toga očekuje se znanje rada u programskom paketu MS Office. Nudi se konkurentska plaća uz bonuse. Za prijavu kliknite ovdje.

Check j.d.o.o. planira zaposliti 2 konobara (m/ž) za rad u općini Brod Moravice. Kandidati će biti zaduženi za zaprimanje narudžbi, pripremu i posluživanje pića te naplatu. Glavni uvjet je završena srednja škola, dok radno iskustvo nije potrebno. Prijaviti se možete do 30.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Studenac d.o.o. zapošljava poslovođu (m/ž) u Rijeci. Osiguravanje neometanog rada poslovnice, izrada rasporeda rada djelatnika, prijem robe i popratne dokumentacije, te obavljanje administrativnih poslova vezanih uz rad poslovnice bit će vaši svakodnevni zadaci. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Radno iskustvo nije prioritet. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije traži 2 osobna asistenta (m/ž) u Rijeci i to za rad na pola radnog vremena. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za pomoć osobi s invaliditetom. Trebate imati položen vozački ispit B kategorije. Kliknite ovdje za više informacija.

Obiteljski dom za starije i nemoćne AGS Đurđica traži 2 njegovatelja (m/ž) u Rijeci. Novozaposlena osoba bit će zadužena za skrb i njegu o starijima i nemoćnima. Kandidat mora imati položen tečaj za njegovatelje. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Rok prijave je 30.06. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Adriadent d.o.o. planira zaposliti dentalnog tehničara (m/ž) u Rijeci. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu i popravke protetskih radova. Potrebno je odobrenje za samostalan rad. Od kandidata se očekuje visoka razina organizacije i odgovornosti u obavljanju zadataka, ažurnost, urednost, te spremnost na timski rad. Prijave se zaprimaju do 05.07. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

Obrt Valentino traži kuhara (m/ž) s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Mjesto rada je Novi Vinodolski, a rok prijave 30.06. Bit ćete zaduženi za pripremu jela u restoranu Antika. Poslodavac plaća smještaj ili po želji pokriva putne troškove, a uz to osigurava tri obroka na dan. Ukoliko ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views