"IZBORI SU OČITO VAŽNIJI"

Obersnel: Nepozivanje gradske uprave na gradilište bolnice uvredljiv postupak

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel je izuzetno uvredljivim postupkom ocijenio to što nitko iz Grada Rijeke nije pozvan na današnji obilazak gradilišta nove bolnice u Rijeci, jer je to projekt u kojem sudjeluje i Grad Rijeka

Obersnel je u priopćenju ustvrdio da nitko iz gradske uprave nije pozvan unatoč činjenici da je gradnja nove riječke bolnice na Sušaku projekt u kojem sudjeluje i Grad Rijeka. U obilasku su sudjelovali, kako je naveo, HDZ-ovi ministri zdravstva te mora, prometa i infrastrukture Vili Beroš i Oleg Butković i njihovi stranački kolege i suradnici.

Gradnja nove bolnice je i projekt Grada Rijeke, koji je u njega uložio 45 milijuna kuna, ustupivši zemljište za gradnju bez ikakve naknade. Također, Grad Rijeka će za potrebe nove bolnice izgraditi i potrebnu infrastrukturu odnosno spojne ceste, priključke na vodu, plin i slično, dodao je gradonačelnik.

“Ovakvo ignorantsko ponašanje članova Vlade i svojatanje zajedničkog projekta očito je rezultat predizborne kampanje HDZ-a i čini se da i ovaj za Rijeku i širu okolicu krucijalan zdravstveni projekt koriste za predizbornu manipulaciju”, istaknuo je.

Izrazio je žaljenje da se to događa, kako je naglasio, posebno zbog dosadašnje dobre suradnje.

“Ali izbori su očito važniji. A kad je već tako, očekujem da nas na isti način zaobiđu i prilikom rješavanja problema na ovom ili bilo kojem drugom projektu”, zaključio je Obersnel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari