SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici djelatnike traže McDonald’s, Hervis, Metro Cash & Carry, Pepco…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika/cu  u restoranu u Rijeci. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz te mogućnost napredovanja. Natječaj je otvoren do 15.8.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku

Hervis d.o.o. u potrazi je za Serviserom / Specijalistom (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je  do 11.8.2022.  Poslodavac nudi mogućnost dodatnog osposobljavanja, isplatu dodatnih regresa i naknadu za prijevoz i više. Sve detalje o oglasu i načinu prijave provjerite klikom na link

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Studenta u HR administraciji (m/ž) u Rijeci! Poslodavac nudi rad u dinamičnoj međunarodnoj kompaniji, felksibilno radno vrijeme s mogućnošću dogovora i satnicu od 35 kn. Prijavite s do 15.8.2022. klikom na link ovdje.

Auro Domus d.o.o. zapošljava IT Helpdesk Support Specialista (m/ž) u Rijeci. Natječaj je otvoren do 4.9.2022., a poslodavac nudi stalno zaposlenje a puno radno vrijeme, posao u dnamičnom i profesionalnom radnom okruženju, neprekidno stručno usavršavanje i mogućnost napretka. Kako se prijaviti provjerite putem linka.  

Gi Group Staffing Solutions za svojeg klijenta Carr Service zapošljavaju Aftersales Managera (m/ž) u Kastavu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, razvoj karijere unutar tvrtke, stručno školovanje u inozemstvu te službeni laptop i mobitel. Prijavite se do 16.8.2022., a za više detalja kliknite link

Manpower za svojeg klijenta traži Radnika u proizvodnji – rad na stroju (m/ž) na području Rijeke. Poslodavac nudi posao na određeno s mogućnošću stalnog zaposelnja, plaćene putne troškove i topli obrok te dodatnu edukaciju i usavršavanje. Prijavite se klikom na link do 31.8.2022.

Holiday Home d.o.o. zapošljava Suradnika u turističkoj agenciji (m/ž) u Rijeci, s mogućim radom od kuće. Poslodavac nudi stalni ugovor, fleksibilno radno vrijeme, modernu tehničku opremu i sveobuhvatnu obuku. Prijaviti se možeše putem linka, a natječaj je otvoren do 12.8.2022.

Kartelo j.d.o.o. zapošljava Konobara / Konobaricu u Rijeci. Ako ste spretni, organizirani i komunikativni, ovo je sjajan posao za vas. Prethodno iskustvo na sličnim poslovima nije obavezno ali je prednost. Natječaj je otvoren do 31.8.2022., a sve detalje provjerite na linku

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Prodavača na svježim odjelima (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi mentorstvo i uvođenje u posao, ugodnu radnu okolinu i podršku kolega te atraktivna primanja, bonuse i dodatke na plaću. Prijave su otvorene do 15.8.2022., a više je informacija dostupno na linku.

Pepco Croatia d.o.o. u Rijeci zapošljava Blagajnika / Prodavača (m/ž)! Djelatniku je osigurana naknada za prijevoz i obrok, redovna primanja, bonus za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlenike. Više detalja pregledajte na linku, a prijaviti se možete do 14.8.2022.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari