PONUDA POSLOVA

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici pojačana potreba za farmaceutima, medicinskim sestrama, čistačima…

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama konobar (m/ž) i kuhar (m/ž). Mjesto rada je otok Rab. Prijavite se najkasnije do 28.5. Poslodavac osigurava smještaj i dva obroka, plaća prekovremene, nudi bonuse i nagrade. Potrebno je radno iskustvo od tri do sedam godina, a prednost donosi znanje njemačkog jezika. Aplicirajte.

Ljekarne Deltis Pharm zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) i magistra farmacije (m/ž) u Crikvenici. Rok prijave je 7.5. Potreban je položen stručni ispit i važeća licenca za rad te poznavanje rada na računalu. Prijavite se na linku.

ZT – Zgradarska Tehnika d.o.o. zapošljava čistača (m/ž) u Novom Vinodolskom. Prijavite se najkasnije do 22.5. Poslodavac osigurava smještaj po potrebi. Više na linku.

A Interieri traže stolara (m/ž). Mjesto rada su Jurdani, a rok prijave je 22.5. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

Ordinacija opće medicine Sanja Pavić zapošljava medicinsku sestru ili tehničara. Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 23.5. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Noky Security d.o.o. traži portira – recepcionara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 22.5. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Posao se sastoji od pružanja informacija na info pultu, odgovaranja na upite korisnika. Više na linku

Radnik Opatija d.d. traži prodavača (m/ž) u mjestima: Rijeka, Klana, Saršoni, Rupa, Lovran, Jušići, Matulji. Rok prijave je 18.5. Kako aplicirati, provjerite na linku.

Unija d.o.o. traži samostalnog knjigovođu (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 6.5. Potrebno je radno iskustvo od pet godina te fakultetsko obrazovanje. Provjerite detalje ovdje.

Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Novom Vinodolskom, Krku, Crikvenici. Prijave su otvorene do 15.5. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceute (m/ž) u Rijeci i Opatiji. Rok prijave je 4.5. Potrebna je visoka stručna sprema, odobrenje za samostalni rad, komunikacijske vještine i sklonost timskom radu. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari