SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici traže se strojari, kuhari, trgovi, kozmetičari… Provjerite ponudu poslova!

Ilustracija: Mateo Levak/Riportal

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Adriatech d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Lokacija rada je Matulji, a prijaviti se možete najkasnije do 4.6. Nužna je vozačka dozvola B kategorije te određeno radno iskustvo na viličaru. Dužnosti su utovar, istovar i razvrstavanje robe te kontrola i lijepljenje deklaracija i ostale dokumentacije uz robu. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i stalnog radnog odnosa, adekvana i redovita primanja te naknade za prijevoz i hranu. Prijavite se.

Metro zapošljava sezonskog radnika (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 2.6. Od kandidata se očekuju ljubaznost prema kupcu i kolegama, spremnost za učenje, urednost, točnost, snalažljivost i fleksibilnost. Poslodavac omogućuje program obuke, naknade za noćni rad/praznike/nedjelje te popuste. Aplicirajte.

Hotel Miramar d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Opatiji. Rok prijave je 31.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo od pola godine. Posao obuhvaća rad na prilozima, mesnim jelima i u hladnoj kuhinji. Provjerite kako aplicirati.

Grug ribarstvo d.o.o. zapošljava upravitelja stroja (m/ž). Lokacija rada je Rijeka, a prijaviti se možete najkasnije do 31.5. Posao obuhvaća upravljanje strojem do 750 kw na ribarskom brodu/ plivarici. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Radnik Opatija d.d. traži prodavača (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete najkasnije do 20.6. Posao obuhvaća rad u trgovini mješovitom robom, pretežito hranom, pićima i duhanskim proizvodima. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pola godine. Potražite detalje ovdje.

Riječki uslužni servis d.o.o. traži lučko transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete najkasnije do 31.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao podrazumijeva izvršavanje svih poslova pretovara robe na brodu i skladištu pod nadzorom i uputama nadležnog rukvoditelja u ručnom radu kao i uz pripomoć tehničkih sredstava i slično. Provjerite kako aplicirati.

Marcotulli, Lukšić Kokić & partneri, odvjetničko društvo d.o.o. zapošljava odvjetničkog vježbenika (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 8.6. Očekuje se visoka stručna sprema, znanje engleskog i talijanskog jezika te dvije godine radnog iskustva. Provjerite detalje putem linka.

Obrt za uljepšavanje Studio Lady traži kozmetičara (m/ž) u Rijeci. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao podrazumijeva obavljanje manikure, pedikure, depilacije i slično. Provjerite detalje ovdje.

Exotrade d.o.o. zapošljava tehničara za poliranje brodova (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 7.6. Traži se srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Potrebno je godinu dana radnog iskustva. Posao obuhvaća poliranje plastičnih kompozitnih brodova. Više na linku.

Marvel Real Estate d.o.o. zapošljava posrednika u prometu nekretninama – agenta (m/ž) u Malinskoj. Rok prijave je 31.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Očekuju se odlične komunikacijske i organizacijske sposobnosti, spremnost za rad na terenu, korištenje MS Office programa te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views