SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i široj okolici traže se zubari, trgovci, tajnice, recepcioneri, knjigovođe, vozači, njegovatelji…

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, ne propustite priliku i prijavite se! Sretno!

Auro Domus d.o.o. traži radnike za radnu poziciju administrativnog asistenta za kadrovske poslove (m/ž), specijalista za edukaciju zaposlenika (m/ž) i poslovnu tajnicu (m/ž). Rad se odvija u Opatiji, a prijave se zaprimaju do 08.12.2021. Uvjete i detalje o radu te kako se prijaviti saznajte na linku.

Gi Froup Staffing Solutions d.o.o. zapošljava voditelja trgovine / poslovođu (m/ž) u Rijeci. Radna pozicija obuhvaća poslove organizacije te rukovođenja rada trgovine, upravljane manjim timom zaposlenika. Prijave se zaprimaju do 11.12.2021. putem brze prijave.

Elez d.o.o. traži nove članove koji će obavljati posao recepcionera (m/ž) i noćnog recepcionera (m/ž). Mjesto rada je Selce, Crikvenica. Od kanidata se očekuje dobra komunikativnost i poznavanje stranih jezika. Prijave se zaprimaju putem brze prijave do 04.12.2021.

MONTCOMMERCE d.o.o. u potražnji je za djelatnikom (m/ž) za ljudske resurse. Mjesto rada je Kukuljanovo, a rok za prijavu je 24.12.2021. Od kandidata se očekuje visoka razina komunikativnosti i proaktivan pristup radu. Više informacija za prijavu saznajte na linku.

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava na sljedeće radne pozicije: skladištar/trgovac (m/ž), asistent u prodaju (m/ž), samostalni komercijalist (m/ž). Rad se obavlja u Viškovu, a prijaviti se možete do 31.12.2021. Podatke o uvjetima i detaljima rada za svaki od ponuđenih poslova potražite na linku te se prijavite putem brze prijave.

DIR-COM d.o.o. traži knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Kastav. Prijave se zaprimaju do 10.12.2021. Posao obuhvaća knjiženje ulaznih i izlaznih računa te obračun plaća. Informacije potrebne za prijavu pronađite ovdje.

POLIKLINIKA RIDENT d.o.o. zapošljava doktora (m/ž) dentalne medicine u Rijeci. Kandidata očekuju stimulativna primanja, rad u interdisciplinarnom i proaktivnom timu s najnaprednijom tehnologijom te kontinuirana edukacija i mogućnost napredovanja u struci. Podatke za prijavu pronađite na linku.

PARKOVI PLUS d.o.o. traže vozača (m/ž). Područje rada je Rijeka. Kandidat mora imati položen vozački ispit C kategorije te sposobnost upravljanja kamionom sa kipom i dizalicom. Prijave se zaprimaju do 17.12.2021., a kako se prijaviti saznajte ovdje.

M.A.I. SOLUTIONS d.o.o. zapošljava tehničara (m/ž) za korisničku podršku. Mjesto rada je rijeka, a rok za prijavu 06.12.2021. Posao obuhvaća IT podršku korisnicima za rad u poslovnom sustavu uključujući nadogradnju sustava ovisno o potrebama korisnika. Sve potrebe podatke za prijavu pronađite na linku.

PSIHIJATRIJSKA BOLNICA LOPAČA traži njegovatelja (m/ž) u Lopaču. Poslodavac je u potražnji za tri osobe spremne na obavljanje poslova njege i skrbi štićenika u bolnici. Prijaviti se možete do 06.12.2021., a podatke za prijavu saznajte ovdje.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari