SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci se traži promotor za rad za internacionalnog tehnološkog giganta

Ilustracija: Štefan Brajković

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Zamax plin d.o.o. zapošljava dostavljača plinskih boca (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 30.11. Potrebni su komunikativnost, pristojno ponašanje prema kupcima, snalaženje u prostoru i vremenu na terenu, odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima. Prijavite se.

Vallis Aurea Delikatese j.d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Rijeke. Rok prijave je 22.10. Poželjno je iskustvo u HoReCa i Retail prodaji. Aplicirajte.

Elez d.o.o. zapošljava kuhara u hotelu (m/ž). Mjesto rada je Selce – Crikvenica, a prijave su otvorene do 8.11. Potrebno je iskustvo, a poslodavac nudi mogućnost smještaja i edukaciju. Prijavite se.

Vodogradnja Rijeka d.o.o. zapošljava voditelja projekta (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo, a prijave su otvorene do 18.10. Potrebna je sposobnost za vođenje grupe radnika na gradilištu, čitanje planova/nacrta, nabava materijala vezano za bravarske poslove i poslove montaže metalnih konstrukcija, metalne galanterije, zavarivanje, rad u radionici, pomoćni radovi brušenja, ličenje. Prijavite se ovdje.

Build Protect d.o.o. zapošljava koordinatora II za zaštitu na radu (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, odnosno područje Primorsko-goranske županije. Rok prijave je 28.10. Uvjet je završen studij arhitekture, elektrotehnike ili strojarstva ili stručni studij sigurnosti sa položenim stručnim ispitom. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine na poslovima zaštite na radu. Aplicirajte.

Workforce zapošljava za potrebe klijenta na poziciji promotor (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 23.10. Poslodavac nudi edukaciju i podršku kolega prije i tijekom rada, rad za internacionalnog tehnološkog giganta, prIliku za brušenje vještina te daljnji razvoj i napredovanje. Aplicirajte.

Concettino d.o.o. zapošljava prodavača – konobara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.10. Posao podrazumijeva prodaju pekarskih i slastičarskih proizvoda, rad na blagajni i usluživanje pića. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

5 E d.o.o. zapošljava samostalnog električara (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 23.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao podrazumijeva elektromontažne radove i ispitivanje električnih instalacija. Provjerite detalje ovdje.

Trgovina Krk d.d. zapošljava prodavače (m/ž) u Rijeci. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 22.10. Potrebna je završena osnovna škola. Detalje provjerite putem linka.

Byder projektiranje d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž). Mjesto rada je Malinska, a prijave su otvorene do 10.11. Potrebno je iskustvo rada od dvije godine. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views