IZBOR S POSAO.HR: Želite li biti promotor hologramskih projekcija i multimedijalnih kupola? Prijavite se!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Palfinger proizvodna tehnologija Hrvatska d.o.o. zapošljava projektanta strojarske i brodske opreme (m/ž) u Rijeci. Ako imate VŠS/VSS iz traženog područja, trogodišnje radno iskustvo, a odlično se snalazite u programu AutoCAD i MS Office, vas se traži. Prijavite se.  

Alarm Express d.o.o., tvrtka je koja se bavi ugradnjom sustava tehničke zaštite, a kojoj se obraćaju svi koji žele visokokvalitetna personalizirana rješenja zaštite objekata. Trenutno zapošljava instalatera/pomoćnika instalatera sustava tehničke zaštite (m/ž) u Rijeci. Prednost imaju kandidati koji posjeduju licencu zaštitara-tehničara i radno iskustvo u tehničkoj zaštiti ili sličnim poslovima. Detaljnije doznajte na linku.  

Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava automehaničara (m/ž) na Krku i vozača autobusa (m/ž) u Rijeci i na kvarnerskim otocima (Krk, Cres, Mali Lošinj). Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite oglase.

Inelteh d.o.o., tvrtka koja se bavi inženjeringom za elektroničku opremu i sustave, zapošljava bravara/zavarivača (m/ž) u Rijeci. Na ovom ćete poslu rezati materijale tračnom pilom, brusilicom i plazmom te pripremati materijale za zavarivanje. Trogodišnje radno iskustvo bit će dovoljno da se u ovom poslu odlično snađete. Provjerite više informacija i prijavite se.

Textum d.o.o. za trgovinu tekstilom i ostalo, tvrtka je iz Viškova koja trenutno traži dva djelatnika za pozicije: skladištar (m/ž) i grafički dizajner (m/ž). Na oba natječaja se možete prijaviti do 10.06., a koje uvjete trebate zadovoljiti najbolje je da provjerite na linku.  

Putnička agencija Molnar-Gabor d.o.o. ima raspisan natječaj za recepcionera (m/ž) u mjestu Milohnići (naselje u sastavu grada Krka). Prijava gostiju, komunikacija i dopisivanje, mjenjački poslovi te ostali srodni poslovi u putničkoj agenciji, glavne su poslovne zadaće koji vas očekuju na ovom radnom mjestu. Ako se smatrate kompetentnima, a uz to imate i dvogodišnje radno iskustvo – prijavite se.

Secret Garden d.o.o., tvrtka koja posluje u segmentu multimedijalnih projekata/evenata koji uključuju hologramske projekcije, mapping, waterwall projekcije te prodaju i najam multimedijalnih kupola, dodatno proširuje svoj tim. Traži dinamičnog promotora (m/ž) za svoj brzorastući tim. Potrebno vam je znanje engleskog jezika (znanje još jednog stranog jezika svakako je prednost), visoka razina motivacije i komunikativnosti te radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Krajnji rok za prijavu je 30.06.

A.O.R. d.o.o., novi je brend koji se bavi prodajom ekskluzivnih kozmetičkih proizvoda preparativne kozmetike i koji neumoljivo prati svjetske trendove na području njege i ljepote.  Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava prodavača/demonstratora kozmetičkih proizvoda i beauty tehnologije (m/ž) u Rijeci (ZTC). Otvorene, komunikativne i marljive osobe dobrodošle su u aOra tim – prijavite se.

Emarine d.o.o. zapošljava projektanta brodske strukture/cjevovoda (m/ž) u Rijeci.  Ako imate VSS/VŠS iz ovog područja, minimalno godinu dana iskustva, a odlično se snalazite u programu Aveva Marine i u AutoCAD-u, prijavite se do 16.06.

Manpower za klijenta, tvrtku s područja građevinske industrije, zapošljava kandidata koji će popuniti poziciju: Consultant Engineer/inženjer konzultant (m/ž) u Kvarneru. Riječ je o terenskom radu, a glavne odgovornosti uključuju uspostavljanje i razvijanje dugoročnih poslovnih suradnji s vodećim projektantskim uredima, građevinskim firmama i specijaliziranim izvođačima hidroizolacijskih radova u regiji. Ukoliko ste komunikativna i proativna osoba s izuzetnim prezentacijskim vještinama, kliknite na brzu prijavu i prijavite se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari