IZBORI Nezavisna lista Hrvoja Burića: 21. svibnja zajedno ćemo pisati budućnost nove Rijeke

Umjesto klasičnog predstavljanja programa, Nezavisna lista Hrvoja Burića svoj je program dostavila direktno u ruke građanima

Hrvoje Burić, kandidat za gradonačelnika grada Rijeke i Giuliana Komadina, kandidatkinja za županicu Primorsko-goranske županije, na današnjoj su konferenciji za medije iznijeli svoju viziju Rijeke budućnost i Primorsko-goranske županije budućnosti, podsjećajući građane da od 21. svibnja imaju priliku svojim glasovima doprinijeti predugo čekanome napretku svojega grada i svojega kraja.

Umjesto klasičnog predstavljanja programa, Nezavisna lista Hrvoja Burića svoj je program dostavila direktno u ruke građanima u nastojanju da im pobliže dočara kako treba izgledati Rijeka koju zaslužuju, odnosno Rijeka koja će takvom i postati odluče li birači na izborima dati povjerenje upravo Nezavisnoj listi Hrvoja Burića.

„Rijeka treba i može postati grad mladih, grad inovativnih inicijativa, grad uspješnih poduzetnika, socijalno i ambijentalno zdrav grad, zeleniji i sretniji grad koji je bolje povezan sa svojim morem. Grad u kojem će se znanost prožeti s gospodarstvom, a kultura uistinu biti način života. Nema nikakvog razloga da Rijeka zaostaje za drugim gradovima poput Splita, Zadra i Zagreba“, naglasio je Hrvoje Burić.

Okupljenima se potom obratila kandidatkinja za županicu, Giuliana Komadina, koja je pozvala sve građane i građanke koji su željni pozitivnog pristupa i pozitivnih rezultata da zajedničkom preporodu doprinesu na način da izađu na birališta 21. svibnja.

„Rijeka, s Gorskim kotarom u zaleđu, obgrljena kvarnerskom obalom i osnažena svojim otočkim bogatstvom može i treba postati propulzivan županijski centar, grad dinamike, grad novih inicijativa i grad budućnosti. Program Riječko proljeće govori mnogo o potrebama te mogućnostima boljeg povezivanja Rijeke kao županijskog centra s cjelokupnom Primorsko-goranskom županijom. Upravo ta bolja povezanost mora s brdima predstavlja ključan preduvjet za oživljenje naše privrede, ali i istinskog multikulturalnog duha naše županije. A kako bih i sama dala mali obol rastu našeg gospodarstva, spremna sam odreći se polovice svoje plaće u korist socijalnih programa ako me građani 21. svibnja prepoznaju kao svoju novu županicu“, zaključila je Giuliana Komadina.

Josip Kukuljan iz inicijative „Protiv skupog Energa“, koja je podržala Nezavisnu listu Hrvoja Burića, građanima je savjetovao da izaberu opciju koja će ih štititi. Poziv na glasanje za Nezavisnu listu Hrvoja Burića uputili su pojedinačno i drugi predstavnici obiju lista, ističući svoju nezavisnu opredijeljenost i zajedničku posvećenost nužno potrebnim promjenama. Burić je u zaključku okupljenima dao i osobno obećanje da će, ukoliko mu građani daju svoje povjerenje na predstojećim izborima, svoju funkciju gradonačelnika Rijeke shvaćati prije svega kao služenje svim građanima. Glasačima je poručio da glasuju prema svojoj savjesti.

„Snagu grada potrebno je graditi na temelju stvarnog zajedništva koje će omogućiti njegov procvat. Za takvu Rijeku borit ću se svom svojom energijom i svojim znanjem, uz potporu svojih zamjenika, Marinka Koljanina i Morane Jokić, kao i uz potporu svih članova Nezavisne liste koji se natječu za Gradsko vijeće. Zajedno ćemo pisati budućnost nove Rijeke!“

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari