IZBORI Prihvaćena kandidatura Jurja Bukše za gradonačelnika Rijeke

Izborno povjerenstvo grada Rijeke prihvatilo je i potvrdilo kandidaturu Jurja Bukše za gradonačelnika Rijeke te Jane Sertić i Daria Bognola za njegove zamjenike

Nakon što je u poslijepodnevnim satima u društvu koalicijskih partnera, predsjednika riječke podružnice Autonomne regionalne stranke Aljoše Bratuše i predsjednika riječkog ogranka Stranke demokratske akcije Hrvatske Senada Durakovića, u Gradsko izborno povjerenstvo predao više od dvije tisuće potpisa podrške njegovoj kandidaturi, Juraj Bukša je poručio:

„Ponosan sam što je toliko mojih sugrađana prepoznalo kvalitetu mene i moga tima. U sljedeće četiri godine želimo probuditi Rijeku iz predugog zimskog sna u kojem se nalazi još od davne 2000 godine“.

Uz kandidature za izvršnu vlast grada Rijeke, koalicija HNS-ARS-SDAH jučer je predala i listu za Gradsko vijeće, čiji je nositelj rektor riječkog Sveučilišta, dr. sc. Pero Lučin.

„Na našoj listi nalaze se kvalitetni i sposobni ljudi koji su spremni svoje znanje i vrijeme dati na raspolaganje Rijeci i njegovim stanovnicima kako bi zajedničkim snagama povećali kvalitetu života u gradu“, istaknuo je Bukša.

Podsjetimo, program Jurja Bukše sastoji se od tri točke. Prva je čišćenje Rijeke od nataložene prljavštine, bez obzira radilo se o smeću na ulici ili samoj politici grada.

Druga točka konkretan je datum izgradnje novog i suvremenog autobusnog kolodvora koji će svečano otvaranje imati 1. srpnja 2019. godine.

Treća točka povratak je Rijeke moru, preseljenje luke na novu Zagrebačku obalu i vraćanje prostora sadašnje stare trgovačke luke, od Žabice do Mlake, gradu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari