IZBORI Prihvaćena kandidatura Jurja Bukše za gradonačelnika Rijeke

Izborno povjerenstvo grada Rijeke prihvatilo je i potvrdilo kandidaturu Jurja Bukše za gradonačelnika Rijeke te Jane Sertić i Daria Bognola za njegove zamjenike

Nakon što je u poslijepodnevnim satima u društvu koalicijskih partnera, predsjednika riječke podružnice Autonomne regionalne stranke Aljoše Bratuše i predsjednika riječkog ogranka Stranke demokratske akcije Hrvatske Senada Durakovića, u Gradsko izborno povjerenstvo predao više od dvije tisuće potpisa podrške njegovoj kandidaturi, Juraj Bukša je poručio:

„Ponosan sam što je toliko mojih sugrađana prepoznalo kvalitetu mene i moga tima. U sljedeće četiri godine želimo probuditi Rijeku iz predugog zimskog sna u kojem se nalazi još od davne 2000 godine“.

Uz kandidature za izvršnu vlast grada Rijeke, koalicija HNS-ARS-SDAH jučer je predala i listu za Gradsko vijeće, čiji je nositelj rektor riječkog Sveučilišta, dr. sc. Pero Lučin.

„Na našoj listi nalaze se kvalitetni i sposobni ljudi koji su spremni svoje znanje i vrijeme dati na raspolaganje Rijeci i njegovim stanovnicima kako bi zajedničkim snagama povećali kvalitetu života u gradu“, istaknuo je Bukša.

Podsjetimo, program Jurja Bukše sastoji se od tri točke. Prva je čišćenje Rijeke od nataložene prljavštine, bez obzira radilo se o smeću na ulici ili samoj politici grada.

Druga točka konkretan je datum izgradnje novog i suvremenog autobusnog kolodvora koji će svečano otvaranje imati 1. srpnja 2019. godine.

Treća točka povratak je Rijeke moru, preseljenje luke na novu Zagrebačku obalu i vraćanje prostora sadašnje stare trgovačke luke, od Žabice do Mlake, gradu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari