UOČI IZBORA

Izbori za vijeća mjesnih odbora grada Rijeke: Biračim pozvani da provjere podatke u registru birača

Ilustracija: Riportal

Uoči izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke, birači se pozivaju da pregledaju svoje podatke u registru birača te do 1. ožujka 2023. godine podnesu zahtjev za dopunu ili ispravak podataka.

U nedjelju, 12. ožujka 2023. godine održat će se izbori za članove 34 vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke.

Birači mogu pregledati svoje podatke upisane u registar birača na mrežnoj stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://biraci.gov.hr/RegistarBiraca/ putem OIB-a ili MBG-a i prezimena.

Birači mogu pregledati odnosno zatražiti dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača u Primorsko-goranskoj županiji, Upravnom odjelu za opću upravu i upravljanje imovinom, Službi za opću upravu, Rijeka, Riva 10, u prizemlju zgrade, na šalteru broj 9 i u sobi 221 (II kat, stubište B), svakim radnim danom u vremenu od 8,30 do 15,30 sati. Kontakt telefon ovlaštenih službenika za vođenje registra birača je 354-443 i 354-445.

Na ovim izborima birači mogu glasovati samo u mjestu svog prebivališta.

Popis birača sadržavat će birače s prebivalištem na području Grada Rijeke koji će napuniti 18 godina do dana provedbe izbora i koji imaju važeće osobne iskaznice.

Birači koji prilikom dolaska na biračko mjesto utvrde da nisu upisani u izvadak iz popisa birača, mogu na dan izbora u Službi za opću upravu, Rijeka, Riva 10, u prizemlju zgrade, na šalteru broj 9, dobiti potvrdu za glasovanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari