I BESPLATAN PRIJEVOZ

Izvučeni dobitnici ulaznica u nagradnoj igri HNK Rijeka i KD Autotrolej!

Foto: Pixsell

Za preuzimanje je potrebna osobna iskaznica i Torpedo kartica, a za ulazak na stadion EU digitalna Covid potvrda

Kao što je bilo i najavljeno, u suradnji KD Autotrolej i HNK Rijeka prvih sto kupaca mjesečnog prava (pokazna karta) za rujan putem web portala www.rijekacitycard.hr osvojilo je kartu za utakmicu HNK Rijeka – NK Slaven Belupo koja će biti odigrana na Stadionu Rujevica, 11. rujna 2021. godine, s početkom u 19.05 sati.

Ulaznice se mogu preuzeti u petak, 10. rujna 2021. godine, od 16 do 20 sati na zapadnoj blagajni na ulazu u kamp HNK Rijeka, a na dan utakmice, 11. rujna 2021. godine, na istočnoj blagajni od 18 sati.

Za preuzimanje je potrebna osobna iskaznica i Torpedo kartica, a za ulazak na stadion EU digitalna Covid potvrda.

Što se tiče zamjena ulaznica, osoba može doći na blagajnu s osobnom iskaznicom (može i fotografija) od nositelja ulaznice te na taj način može prebaciti na sebe ulaznicu.

Besplatan prijevoz

Na sam dan održavanja utakmice prijevoz javnim gradskim prijevozom KD Autotrolej je besplatan na svim autobusnim linijama, i to tri sata prije početkka, za vrijeme, te tri sata po završetku utakmice, za sve posjetitelje koji posjeduju kartu za utakmicu.

Ovom suradnjom između KD Autotrolej i HNK Rijeka cilj je potaknuti građane na korištenje javnog gradskog prijevoza i prilikom odlaska na nogometnu utakmicu, a što će rezultirati manjim onečišćenjem grada, te manjim prometnim gužvama na Rujevici.

Riječ je o pilot projektu, a već za iduću prvenstvenu utkamicu koja je na rasporedu 16. listopada 2021. godine, kada na Rujevica dolazi GNK Dinamo Zagreb, bit će pripremljene nove zajedničke akcije KD Autotrolej i HNK Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari