JADRANSKE IGRE 2015. Riječani i Krčani u srijedu u Malinskoj traže vizu za veliki hr-finale Igara!

U srijedu 19. koloza Jadranske igre dolaze na otok Krk u Malinsku, gdje će se u organizaciji Turističke zajednice općine Malinska-Dubašnica i agencije Adria events održati posljednje polufinale ovogodišnjih Jadranskih igara. U Malinskoj ćemo saznati ime zadnje ekipe koja će se u petak u velikom hrvatskom finalu boriti za titulu najbolje ekipe šeste sezone Jadranskih igara.

Potezanje konopa između ekipa Sntntn i PomFRi
Potezanje konopa između ekipa Sntntn i PomFRi

Ekipe Topusko, Daj Mare (Krk), Paške podlanice (Pag), Pom-F-RI (Rijeka), Karlobag i domaća ekipa iz Malinske snage će odmjeriti u igrama leteći vaterpolo, streličari, spašavanje turistkinje, mošarka, pršut te potezanje konopa.

Borba za prolazak dalje biti će itekako žestoka, a neke od ekipa koje će se natjecati već su od ranije poznate u kuloarima Jadranskih igara – Karlobag i Pag prošlogodišnji su finalisti, dok je i Pag ujedno najbolja ekipa Jadranskih igara po ukupnom zbroju bodova u posljednjih pet sezona.

Ekipa Daj Mare iz Krka trenutno je najbolja ekipa što se Primorsko-goranske županije tiče, a tu su i domaćini koji neće tako lako pustiti kartu za finale na domaćem terenu.

Karnevalska grupa POM-F-RI iz Rijeke česti su gosti mnogih sportskih i zabavnih manifestacija te pobjednici prvih ovogodišnjih kvalifikacija Jadranskih igara, a ekipa Topusko također su jedni od ‘novih’ u igrama no po onome što su pokazali spremni su dati sve od sebe za ostvarenje što boljeg rezultata.

Utrka magaraca
Utrka magaraca

Šest odličnih ekipa, a samo jedno mjesto u finalu dovoljno su dobar razlog da ne propustite igre u Malinskoj koje započinju u 19:30 sati. Osim što su natjecateljski jako dobre, ekipe koje će se natjecati u Malinskoj su kao stvorene da naprave ludu atmosferu i nezaboravnu feštu, stoga organizatori ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže u srijedu, bodre svoje favorite i budu dio još jednog odličnog ljetnog provoda koji je pred nama!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari