JADRANSKE IGRE 2015. Riječani i Krčani u srijedu u Malinskoj traže vizu za veliki hr-finale Igara!

U srijedu 19. koloza Jadranske igre dolaze na otok Krk u Malinsku, gdje će se u organizaciji Turističke zajednice općine Malinska-Dubašnica i agencije Adria events održati posljednje polufinale ovogodišnjih Jadranskih igara. U Malinskoj ćemo saznati ime zadnje ekipe koja će se u petak u velikom hrvatskom finalu boriti za titulu najbolje ekipe šeste sezone Jadranskih igara.

Potezanje konopa između ekipa Sntntn i PomFRi
Potezanje konopa između ekipa Sntntn i PomFRi

Ekipe Topusko, Daj Mare (Krk), Paške podlanice (Pag), Pom-F-RI (Rijeka), Karlobag i domaća ekipa iz Malinske snage će odmjeriti u igrama leteći vaterpolo, streličari, spašavanje turistkinje, mošarka, pršut te potezanje konopa.

Borba za prolazak dalje biti će itekako žestoka, a neke od ekipa koje će se natjecati već su od ranije poznate u kuloarima Jadranskih igara – Karlobag i Pag prošlogodišnji su finalisti, dok je i Pag ujedno najbolja ekipa Jadranskih igara po ukupnom zbroju bodova u posljednjih pet sezona.

Ekipa Daj Mare iz Krka trenutno je najbolja ekipa što se Primorsko-goranske županije tiče, a tu su i domaćini koji neće tako lako pustiti kartu za finale na domaćem terenu.

Karnevalska grupa POM-F-RI iz Rijeke česti su gosti mnogih sportskih i zabavnih manifestacija te pobjednici prvih ovogodišnjih kvalifikacija Jadranskih igara, a ekipa Topusko također su jedni od ‘novih’ u igrama no po onome što su pokazali spremni su dati sve od sebe za ostvarenje što boljeg rezultata.

Utrka magaraca
Utrka magaraca

Šest odličnih ekipa, a samo jedno mjesto u finalu dovoljno su dobar razlog da ne propustite igre u Malinskoj koje započinju u 19:30 sati. Osim što su natjecateljski jako dobre, ekipe koje će se natjecati u Malinskoj su kao stvorene da naprave ludu atmosferu i nezaboravnu feštu, stoga organizatori ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže u srijedu, bodre svoje favorite i budu dio još jednog odličnog ljetnog provoda koji je pred nama!

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views