NOVITET NA GROBNIKU Petrolova moderna pumpa i odmorište na usluzi vozačima

Nova pumpa na Grobniku

U petak, 14. kolovoza uz autocestu Zagreb – Rijeka otvorena je nova, 102. po redu benzinska postaja Ri-Petrola, koja posluje u sustavu Petrola d.o.o. Zagreb. Investicija je to od 25 milijuna kuna, a investitor je Ri-Petrol d.o.o. Rijeka.

petrol2

Prema informacijama koje smo dobili iz Ri-Petrola, zaposlenje na ovom novom odmorištu uz autocestu našlo je 15 naših sugrađana. Odmorište se prostire na 35.000 kvadratnih metara, od čega je 19.000 »kvadrata« pod asfaltom. U sklopu odmorišta nalaze se market, caffe bar, dvije autopraonice za automobile i kamione i niz drugih sadržaja. Obišli smo objekt i on djeluje zbilja impozantno.

Zanimljivo je da se nalazi točno nasuprot derutne Inine pumpe koja djeluje kao da je zaboravljena u nekom drugom vremenu kada su cestama prometovale zastave 101 i fićeki.

Derutna Inina pumpa nalazi se nasuprot
Derutna Inina pumpa nalazi se nasuprot

Pogled na ove dvije benzinske postaje prikazuje svu nemoć države da se prisili mađarski MOL, ne na neke ogromne investicije i ulaganja u Hrvatsku, nego samo da prati korak s vremenom.

Na ovom dijelu autoceste tako sada vjerojatno imamo i najružniju (INA) i najljepšu (PETROL) pumpu u Hrvatskoj.

Petrolova pumpa radi 24 sata svaki dan dok caffe bar u sastavu iste radi svaki dan od 06:00 – 22:00 h.

Prodaju se goriva Qmax eurodisel BS, Eurodiesel BS, Qmax 95, Qmax 100, LPG i Ad Blue za kamione.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja