DRUGI PO REDU FORUM

Galerija | Javna ulaganja u graditeljstvu 2023. – hrvatsko-slovenski poslovni forum

Hanza Media i izdavačka kuća Delo u Opatiji su organizirali drugi po redu Hrvatsko – slovenski poslovni forum pod nazivom “Javna ulaganja u graditeljstvu 2023.” koji se održava 28. i 29. ožujka u hotelu Ambasador.

Na forumu sudjeluju eminentne osobe iz građevinskog i političkog miljea koje će dati odgovore na pitanja o trenutnoj situaciji u izgradnji javne infrastrukture u Hrvatskoj i Sloveniji: prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, rektor Sveučilišta u Zagrebu,mag. Alenka Bratušek, ministrica infrastrukture Vlade Republike Slovenije, Oleg Butković, potpredsjednik Vlade RH i ministar mora, prometa i infrastrukture.

Gradonačelnik Fernando Kirigin je, kao domaćin prvoga dana konferencije, sudionicima zaželio uspješan rad i razmjenu iskustava iz građevinskog sektora koji se posljednjih godina suočava s brojnim izazovima.

Panelisti na konferenciji su Veljko Nižetić, direktor Strabaga, Kristjan Mugerli, direktor Kolektora CPG, Josip Škorić, predsjednik Uprave Hrvatskih cesta, Richard Krammer, izvršni direktor GrECo Specialtyja GmbH i voditelj GrECo-ove skupine za rizik u graditeljstvu i nekretninama te Mirjana Čagalj, savjetnica predsjednika HGK za graditeljstvo i promet. Luka Poljanec, načelnik sektora za razvoj informacijskog sustava prostornog uređenja i državne imovine u AKD-u održat će prezentaciju “Digitalna rješenja i tehnologije za brže i učinkovitije graditeljstvo RH”.

Bit će održana i panel rasprava o investicijama u željezničku infrastrukturu. Učesnici panela su mag. Marko Trampuž, direktor Kolektor Constructiona, Ivan Kršić, predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture, Željko Ukić, predsjednik Uprave HŽ Putničkog prijevoza, Tomislav Rosandić, predsjednik Uprave Dalekovoda te Petar Glavaš, član Uprave ENNA Transporta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari