ZABAVA ZAGARANTIRANA

Kostrena će ‘pucati po šavovima’! U petak festival ‘Jedna noć u Kostreni’ s puno pjevačkih zvijezda, u subotu popularna ‘Kostrenska noć’! Ulaz je besplatan

 Zorica Kondža, Tedi Spalato, Karin Kuljanić, Oliver Jakovčev…i plesnjak za kraj večeri!

“Jedna noć u Kostreni”, glazbeni festival koji je prošle godine zaživio prvo izdanje i  oduševio publiku, ove će godine biti itekako sjajan te se najavljuje još jedna kostrenska noć za  pamćenje.

Podsjetimo, festival čiji je naziv inspiriran poznatim starim šlagerom o jednoj noći u  Kostreni, pokrenut je prošlog ljeta , a s namjerom postane tradicionalan te da svake godine  predstavi jednu novu skladbu tematski vezanu za Kostrenu s ciljem stvaranja glazbene razglednice  u konačnici. Već prvo izdanje je okupilo brojna glazbena imena te ispunilo gledalište odlično  raspoloženom publikom te ne treba sumnjati da će ovo drugo biti još zanimljivije. 

Brojni izvođači na festivalu ‘Jedna noć u Kostreni’

Festival „Jedna noć u Kostreni“ će se održati 19. srpnja s početkom u 20:30 sati u uvali  Žurkovo, a lista izvođača je doista impozantna pa valja istaknuti da će pred publiku na pozornicu:  Zorica Kondža, Tedi Spalato, Oliver Jakovčev Berekin, Alen Polić, Karin Kuljanić, Dino Antonić,  Katja Budimčić Sabljar, Neven Barac, Melanija, Joso Butorac, Klapa Tić i Božidarka Matija  Čerina.

Na repertoaru će se naći i „Zar je voljeti grijeh“, „More snova“, „Dižen sidro“, „Zami me  sobun sakamo“, „Črna“, „Konoba“, kao i druge brojne uspješnice koje će, vjerujemo, izvođači  pjevati uglas s publikom. Po prvi put će se predstavitii nova skladba o Kostreni „Moja Kostrena“  koju će izvesti Katja Budimčić Sabljar, a premijerno će se prikazati i video spot skladbe  „Kostreno moja“ u izvedbi klape Baladur.  

Izvođače će pratiti izvrstan festivalski orkestar pod ravnanjem Zvonimira Radišića, a  posebno valja napomenuti da će, nakon završetka pjevačkog dijela festivala, započeti i onaj plesni.  Organizatori pripremaju plesnu večer uz Dina Antonića i njegovu pratnju te će tako svi  zainteresirani moći uz plesne korake privesti ovu posebnu kostrensku večer kraju. 

Voditelji ove jedinstvene noći bit će Robert Ferlin i Barbara Udovičić, a organizatori su  pripremili još poneko iznenađenje kao i prigodnu ugostiteljsku ponudu.

Festivalska večer počinje u  20:30 sati, ulaz je besplatan, a noć za pamćenje zajamčena. Naravno, organizatori su pripremili i  prigodnu ugostiteljsku ponudu koja će se sjajno uklopiti u festivalsku večer. 

Popularna ‘Kostrenska noć’

Dan kasnije, na istoj će se lokaciji održati popularna „Kostrenska noć“, tradicionalna fešta  koja nudi vrhunsku zabavu uz odličnu ugostiteljsku ponudu, pa će tako biti i ove godine. 

Organizatori su pripremili odličan glazbeni program, u Kostrenu dolazi mega popularna Jelena  Rozga, a za uvod i nastavak glazbene fešte bit će zadužena popularna grupa Brevis. Ulaz je  naravno besplatan, fešta započinje u 21 sat, a potrajat će do jutarnjih sati.

Nemojte je propustiti! 

Jednu noć u Kostreni i Kostrensku noć organiziraju Turistička zajednica Općine Kostrena, Centar kulture Kostrena i Komunalno društvo Kostrena, pokrovitelji su Općina Kostrena, Turistička  zajednica Kvarnera i Hrvatska turistička zajednica, a manifestaciju podupire Dezinsekcija Rijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari