LOKALNI IZBORI

Jelenje: Marčelja predao blizu 800 potpisa podrške mještana za kandidaturu

Robert Marčelja i njegov tim pred općinskim izbornim povjerenstvom Općine Jelenje predali su kompletnu dokumentaciju, u vidu potpisa, obrazaca i potvrde te time prvi ispunili sve potrebito za pravovaljanu kandidaturu za općinskog načelnika i općinsko vijeće u idućem mandatnom razdoblju u Općini Jelenje

Tim Roberta Marčelje upravo predao kandidacijske liste

– Hvala mještanima koji su svojim potpisom dali podršku meni kao kandidatu za buduće razdoblje, a time i mojem timu koji ima za cilj uvesti Općinu Jelenje u novi investicijski ciklus i nastaviti izgradnju generacijskih projekata kao što su dječki vrtić, kanalizacijska i vodovodna mreža te dom za starije, proširenje groblja te gradnja prometnica kazao je Robert Marčelja, kandidat od strane PGS-a i SDP-a za načelnika Općine Jelenje.

Marčelja je naglasio da poštuje sve kandidate i ljude na listama u izbornom procesu. Razlikujemo se svjetonazorski, po stabilnosti i kontinuitetu ali i po tome tko je što napravio, odnosno izgradio i pustio budućim generacijama. Mještani će 16.5. odlučiti kome će dati povjerenje. Svaki glas je bitan i ovim putem pozivam mještane Općine Jelenje i sve naše simpatizere da izađu na lokalne izbore i daju podršku meni te koaliciji PGS-SDP koja ima čvrsto i stabilno vodstvo s jasnim ciljevima i programom pod nazivom Dokazana snaga Jelenja.

PGS – Robert Marčelja

– I dalje ćemo nastaviti biti učikoviti i provoditi komunalne radove na našem području, to je primat i u budućem mandatu. Skupili smo najviše potpisa, a i svakodnevno sam u kontaktu smještanima od kojih dobivam istinsku podršku. Zaista je neusporedivo razdoblje prije više od četiri godine i sada, potvrđuju to i sami mještani, a i činjenice kazuju da se izgradilo najviše u povijesti jelenjske samouprave – kazao je Marčelja, predstavljajući svoj tim.

U timu za Općinsko vijeće, uz Roberta Marčelju listu čine još Siniša Linić, Dino Piljić, Robert Maršanić, Ivica Pilčić, Arsen Blažić, Izabela Nemaz, Kristian Hlača, Martina Mičetić Davidić, Zlata Zaharija Ćućić, Dobrila Vlastelica, Jasmin Kalanj Linić, Morena Mattei.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari