Jeste li ga negdje vidjeli? Traži se Ares, nema ga cijeli dan!

Foto: Facebook/K. Majačić

Zadnji put viđen je prije 24 sata u Mošćeničkoj Dragi na području Sv. Petra

Vlasnici ga od tada neprestano traže, i fizički i putem društvenih mreža, te napominju: “Boji se grmljavine i nevremena pa se možda negdje i sakrio… Odaziva se na ime Ares ili Arki. Pas nije opasan i htjeli bi ga što prije vratiti doma”.

Pozivaju čitatelje Riportala da slobodno dijele ovu obavijest, a ukoliko vidite psa ili imate bilo kakve informacije o njemu, javite Riportalu ili Klaudiji Matajčić na Facebook profil. Možete i nazvati (0977512063) ili kontaktirati Klaudijina brata – Facebook profil Tomislav Majačić.

“Aresa se i večeras traži i tražit će ga se dok se ne pronađe. “Gospodin” koji ga se valjda uplašio ili koji god da je bio razlog, udario je psa nekakvom letvom te je pas pao s garaže i pobjegao, i otad ga se traži….psa i dalje nema…. traži ga se i dalje a sve ostalo je manje bitno. Hvala svima na brizi…” ističe vlasnica večeras u komentaru svoje objave na Facebooku.

Ukoliko imate ikakvih saznanja o Aresu dojavite.

Dijelite, pomozimo Aresu da se vrati vlasnici!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari