JOŠ DVA DANA! Šajeta, Spalato, Pejaković… na koncertu “Forza Robi” na Zametu!

Na Zametu za bolesnog Robija pjevat će mnoge estradne zvijezde

Humanitarni koncert za bolesnog Riječanina Roberta Ivanovića, radijskog i sportskog novinara, održat će se pod pokroviteljstvom Grada Rijeke u dvorani Centra Zamet 19. prosinca s početkom u 20 sati.

Robert je spletom nesretnih okolnosti obolio od teškog oblika autoimunog encefalitisa, a hospitaliziran je gotovo neprekidno od veljače 2018.  U jednom trenutku je bio premješten na palijativni odjel u Ogulin, odakle su ga prijatelji uspjeli prebaciti privremeno u riječki hospicij, a kasnije u KBC Zagreb.

Njegovi najbliži s radošću danas kažu kako je Robert od gotovo umiruće osobe, hranjen na sondu, nekontaktibilan došao do faze da govori, samostalno jede i pomalo hoda. Otpušten je s bolničkog odjela i potrebno je nastaviti s fizikalnom terapijom i rehabilitacijom u specijaliziranoj ustanovi.

Budući da je sam Robert bez prihoda, a od obitelji ima samo oca, koji kroz svo ovo vrijeme brine i skrbi za sina te je financijski već potpuno iscrpljen, prijatelji i dobri ljudi pokrenuli su humanitarnu akciju. Dio akcije je i koncert koji će se održati u četvrtak, 19. prosinca s početkom u 20 sati u Dvorani Zamet.

Za Roberta će na Zametu nastupiti mnogi poznati pjevači i grupe: Tedi Spalato, Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Duo Blondes, Klapa Čikat, Antonio Krištofić, Mario Battifiaca, Sarah & The Romans, Karin Kuljanić, Nikolina Tomljanović i Šajeta.

Karte se mogu kupiti u Dallas Music Shopu ili na štandu na Jadranskom trgu. Pretprodajna cijena jedne ulaznice iznosi 80 kn, a na dan koncerta cijena je 100 kn.

Na štandu na Jadranskom trgu mogu se kupiti i majice “Forza Robi” napravljene u suradnji s HNK Rijekom koja se također priključila akciji!

Nakon koncerta slijedi after party koji će se održati u Galaxie baru, također na Zametu.

Svoje donacije možete uplatiti i na žiro račun otvoren za potrebe humanitarne akcije – IBAN: HR2423400093113050673, na ime Maja Škufca Baugh, SWIFT: PBZGHR2X, uz naznaku: Humanitarna akcija Forza Robi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari