JEDVA ČEKAMO!

Galerija | JOŠ MALO! Trsatska gradina ukrašena tisućama lampica, blagdanska rasvjeta pali se 3. prosinca. Pogledajte fotografije

Božićni blagdani polako se približavaju, a s njima i najradosnije doba godine u kojem će na Gradini ponovno zasjati prava adventska bajka!

Pripreme za najraskošniji advent, onaj na Trsatu, u punom su zamahu!

Advent na Gradini jedna je od najomiljenijih blagdanskih manifestacija u Rijeci i široj okolici. Svake godine posjetitelja je sve više i više i njihov broj svake godine mjeri se u stotinama tisuća!

I ove godine Trsatsku gradinu osvijetlit će impozantan broj lampica, a ukupna duljina lampica iznosi – više od 12 kilometara! Na Gradinu se vraća i atraktivna svijetleća kugla viša od 5 metara koja će ukrašavati ulaz na manifestaciju.

Blagdanska rasvjeta na Trsatskoj gradini uključit će se 3. prosinca. Lampice su već postavljene, a kako će sve izgledati možete vidjeti u našoj fotogaleriji koju potpisuje Goran Kovačić (Pixsell).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari