ULAZ NA KONCERTE SLOBODAN

Još tri glazbena nastupa u posljednjem tjednu Ledene čarolije u Opatiji

Foto Luigi Opatija

Sve što je lijepo, kratko traje! Točno mjesec dana prošlo je od otvorenja „Ledene čarolije“ koja je opatijsku Ljetnu pozornicu pretvorila u zimsku oazu s prigodnom gastro ponudom i velikim klizalištem u centru.

Iza nas su dani najvećih adventskih i novogodišnjih proslava, a ispred nas posljednji tjedan koji donosi jednako uzbudljiva događanja.

U četvrtak, 5. siječnja u 18 sati uz klizalište će nastupiti Antonio Krištofić, mladi Opatijac čiji se dobar glas proširio i izvan granica Hrvatske. Brojnu publiku osvojio je interpretacijama pjesama Olivera Dragojevića, ali i autorskim skladbama čiji ćemo odabir čuti upravo na Ljetnoj pozornici.

U petak, 6. siječnja u 19 sati na Ljetnu dolaze Sakraboyski bend, mladi virtuozi na harmonikama koji svojom glazbom žele vratiti stari sjaj potresujkama i valcerima koji su oduvijek bili glazbena okosnica svake zabave našeg kraja. Njihova pozitivna, mladenačka energija i ljubav prema domaćoj tradicionalnoj glazbi osvojit će vas na prvi akord!

Presjekom svojih najpopularnijih domaćih beseda, glazbene nastupe zaokružit će legende ča-vala Duško Jeličić Dule i Bonaca, u subotu, 7. siječnja u 19 sati.

Ulaz na koncerte je slobodan.

Posljednji tjedan, popularno opatijsko klizalište otvoreno je od 11 do 21 sat, a u petak do 22 sata. U srijedu, 4. siječnja i petak, 6. siječnja, od 15 do 17 sati, održava se škola klizanja kada klizati mogu samo polaznici škole. U subotu, 7. siječnja klizalište radi od 10 do 22 sata, a nedjelju od 10 do 21 sat (posljednji ulazak na led je u 20 sati).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari