KAKO VOZITI, PARKIRATI… GRADOM TIJEKOM VIKENDA U nedjelju besplatna vožnja autobusom na svim gradskim linijama

Gradski autobusi vozit će u nedjelju prema voznom redu, a zaustavljat će se na svim usputnim gradskim stajalištima

Na dan održavanja Međunarodne karnevalske povorke, u nedjelju 26. veljače 2017. godine, od 9 do 22 sat,a za sav će promet u cijelosti biti zatvoreno središte grada omeđeno sljedećim ulicama: Riva – Riva Boduli – Ulica Ivana Zajca – Fiumara – Scarpina ulica – Adamićeva ulica – Zadarska ulica, a prometovanje neće biti moguće ni u svim ulicama južno od Korza do obale.

U petak 24., subotu 25. i nedjelju 26. veljače 2017. godine, zbog priprema za održavanje i održavanja Međunarodne karnevalske povorke, na više lokacija u centru Rijeke bit će zabranjeno parkiranje.

Na sam dan Međunarodne karnevalske povorke, u nedjelju 26. veljače 2017. godine, KD Autotrolej d.o.o. neće naplaćivati javni prijevoz autobusom, na svim gradskim linijama.

Zabrana parkiranja:

Muzejski trg, do subote 25. veljače do 24 sata,
Trg 128. brigade Hrvatske vojske i Trg Riječke rezolucije, do nedjelje 26. veljače do 24 sata.

Subota, 25. veljače 2017.
Putnička obala, parkiralište Delta, Grobnička riva i parkiralište „Pod voltun“ na Žabici, od 22 sata do nedjelje 26. veljače do 24 sata,
Muzejski trg, Trg 128. brigade Hrvatske vojske i Trg Riječke rezolucije, od 0 do 24 sata.

Nedjelja, 26. veljače 2017.
Parkiranje vozila bit će zabranjeno od 6 do 24 sata na lokacijama:
Putnička obala, parkiralište Delta, Grobnička riva, parkiralište ”Pod voltun” na Žabici i parkiralište Riva boduli,
Zadarska ulica, Splitska, Zanonova i Ulica Riva, Riva Boduli, Verdijeva (zapad), Zagrebačka (zapad) i Ivana Zajca,
Trg 128. brigade Hrvatske vojske i Trg Riječke rezolucije.

Javni prijevoz:

Gradski autobusi vozit će prema voznom redu, a zaustavljat će se na svim usputnim gradskim stajalištima. U nedjelju 26. veljače 2017. godine KD Autotrolej d.o.o. neće naplaćivati javni prijevoz na svim gradskim linijama.

U nedjelju 26. veljače 2017. godine ukrcaj, odnosno iskrcaj, putnika za sve autobuse prigradskih linija, u vremenu od 11 do 24 sata, obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.

Taxi stajališta:
U vrijeme zabrane prometa, taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu i Žabici neće biti u funkciji, a taxi stajalište iz Ulice Riva privremeno će se premjestiti u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari