KANTRIDA Na atraktivnoj lokaciji niknut će luksuzni stambeno-poslovni kompleks!?

Projekt će biti sagrađen na lokaciji Kantrida – Marčeljeva Draga.

U neposrednoj blizini !Projekta RIO – KANTRIDA” – na pješačkoj udaljenosti nalazi se sva potrebna infrastruktura, osnovna škola, vrtići, sportska dvorana Zamet, bazenski kompleks Kantrida, otvoreni teniski tereni, plaže, tržnica, dućani itd. PROJEKT RIO – KANTRIDA nalazi se na savršenoj prometnoj poziciji, autom tek par minuta od centra grada i isto toliko udaljen od Opatije.

Sukladno detaljnom planu u planu je gradnja stambeno-poslovnog kompleksa koji se sastoji od -2 etaže parkinga, trgovačkog centra u prizemlju i tri zgrade (13, 8 i 11. katova) sa ukupno 273 stanaStanovi su 1s+db (od 50 -62 m2), 2s+db (od 63 – 90 m2), 3s+db (od 90 – 117 m2 m2) i posebni penthousevi 3s+db (od 138 – 143 m2) sa predivnim krovnim terasama od preko 100 m2 i pogledom na čitav Kvarner. Čitav projekat tako i stanovi zadovoljavaju više kriterije kvalitete gradnje i viši nivo uredjenja. Cijene stanova ovise o orjentaciji stanova (jug-sjever), pogledu na more i modelu plaćanja i kreće se od 1870 eura/m2 do 2.790 eura/m2.

Kompletna gradnja i uređenje stanova je na višem nivou od uobicajenog, termo fasada, etažni sistema grijanja (radijatori), klima uređaj u dnevnom dijelu, 1. klasa keramika i parketa, protuprovalna vrata ulaza u stan, višekomorna pvc stolarija, liftovi itd.

Svi kupci stambenih prostora već prilikom potpisivanja Predugovora potpisuju da su suglasni sa Pravilnikom o kučnom redu koji osim osnovnih pravila ponašanja definira i da stanari ne smiju zatvarati lodje i balkone u pvc, alu i slične stolarije, da ne smiju unutarnje dijelove balkona i lodje (fasada) farbati na način da se razlikuju od ostale fasade, ne smije se sušiti robu van balkona i lodja, ne smije se na fasadu postavljati klime, antenske i sl. uređaje, poručuje investitor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari