KANTRIDA: U petak humanitarni brudet kuhaju riječki sportaši, političari, Armada, glazbenici, novinari i – ugostitelji

Humanitarni brudet u sklopu akcije „Koga briga…“ kuhat će se u “Morskom prascu a kuhat će 15 tročlanih ekipa. Sav prihod namijenjen je socijalno ugroženim riječkim djevojčicama i dječacima, njih 42, o kojima skrbi Centar za kulturu dijaloga!

U petak se u “Morskom prascu” na plaži na Kantridi u sklopu akcije „Koga briga…“ kuha humanitarni brudet (OVDJE).

Zaključen jepopis tročlanih ekipa koje kuhaju, a ima ih 15.

Bit će tu političara (Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i Općina Omišalj), bit će sportaša (ekipa riječkih olimpijaca: Samir Barać, Aramis Naglić i Marijo Šivolija te odbojkaška ekipa: Igor Lovrinov, Alen Pavačić i Željko Bradarić).

Biti pokraj stadiona na Kantridi bez navijača Rijeke bilo bi suludo pa će se natjecati i ekipa “Armade”, kuhat će i glazbenici (Dule Bonaca, Šajeta i Jadranka Čubrić), miješana ekipa glumica i glazbenika (Jelena Lopatić, Aleksandra Stojanović te Zoran Badurina iz “Jonathana”).

Kuharsko umijeće pokazat će dvije riječke redakcije (“Kanal RI” i “Novi list”), brudeta će se uloviti i ugostiteljsko društvo s Kantride (“Čarlijevi anđeli, Lučica, Had), a kako se snalaze za “šporetom” pokazat će i ekipe “Samo veslaj” i Pepa Pig”…

Uz brudet će biti servirana i grobnička palenta što će je prijatelji s Grobnika kuhati na licu mjesta!

Sve njih pozorno će pratiti, a zatim ih i ocijeniti sudac, priznati i vrhunski riječki kuharski znalac Mate Janković.

Međutim, to nije sve! U akciji u petak sudjelovat će i poseban gost, ljubitelj ribe i ribljih specijaliteta, trener HNK “Rijeka” Matjaž Kek!

I na kraju, kako i dolikuje, usljedit će velika fešta uz živu glazbu Matea Resmana i njegove grupe “Đet pekers”.

Petak, 24. kolovoza, početak u 18 sati, “Morski prasac”, humanitarni brudet po minimalnoj cijeni 15,00 kuna, vrhunska zabava i nekoliko desetaka tisuća posjetitelja.

Sav prihod namijenjen je socijalno ugroženim riječkim djevojčicama i dječacima, njih 42, o kojima skrbi Centar za kulturu dijaloga!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views