NOVO RASKRIŽJE

KANTRIDA Započeli radovi na dijelu Labinske ulice, formirat će se i raskrižje s dodatnim trakom

created by dji camera

Riječ je o radovima na rekonstrukciji i nadogradnji, odnosno proširenju dijela Labinske ulice

Radovima će se formirati i raskrižje s dodatnim trakom za vozila koja skreću u lijevo čime će se poboljšati i dodatno osigurati uvjeti za sigurno odvijanje prometa.

Radovi na rekonstrukciji dijela Labinske ulice, u dužini od 230 metara, obuhvatit će postavljanje trase, izradu kolničke konstrukcije, uređenje raskrižja, uređenje sustava oborinske odvodnje, izmještanje i uređenje autobusnih stajališta, izgradnju nogostupa, postavljanje prometne opreme i signalizacije, uređenje pokosa usjeka i nasipa te izgradnju nove nerazvrstane prometnice u ukupnoj dužini od 66 metara.

Radovi na rekonstrukciji i izgradnji dijela Labinske ulice vrijedni su 3.206.370,86 kn. Radove izvodi GP Krk, nadzor radova vrši Techcon plan d.o.o., a predviđeno vrijeme trajanja radova je 5 mjeseci.

Tijekom izvođenja radova dolazit će do privremene preregulacije prometa o čemu će građani biti pravovremeno obavješteni.

Također, u sklopu rekonstrukcije Labinske ulice Energo d.o.o. će izvoditi radove na izgradnji plinovoda ukupne duljine od 300 metara. Novi plinovod će se na križanju Creske ulice i ulice Marina Jakominića spojiti na postojeći distributivni plinovod koji prolazi Creskom ulicom.

Vodovod i kanalizacija d.o.o. će u sklopu rekonstrukcije Labinske ulice izgraditi sanitarni kolektor u duljini od 65 m koji čini spoj buduće sanitarne kanalizacije zone B stambeno-poslovnog kompleksa RIO s postojećim sustavom javne odvodnje.

Podsjetimo, novi stambeno-poslovni kompleks RIO sastoji se od dvije podrumske garažne etaže, trgovačkog centra u prizemlju te tri zgrade s ukupno 273 stana od čega je150 stanova površine do 60m2, 111 stanova je površine od 60 do 100m2 dok 12 stanova ima površinu od preko 100m2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari