TRADICIONALNI ISPRAĆAJ 28. PROSINCA

Kastav ispraća Djeda Mraza: Ne propustite sudjelovati u spektaklu, očekuju vas brojna iznenađenja

Tradicionalni i popularni ispraćaj djedice 28. prosinca

Kastav ima jedno od najoriginalnijih prosinačkih događanja koje je već prvim izdanjem oduševilo brojne posjetitelje svih generacija, a ponajviše najmlađe. “Ispraćaj Djeda Mraza” je jedinstveno događanje koje će održati 28. prosinca s početkom u 18 sati i zasigurno opet oduševiti sve.

Kako to tradicija nalaže, okupljanje publike je na predivnoj Crekvini gdje će dočekati omiljenog djedicu, zahvaliti mu na svemu te mu poželjeti sretan put na Sjeverni pol, u njegov dom. Djed Mraz će na Crekvinu stići ponovno na jedinstven način i u pratnji vilenjaka, a bit će tu još pokoje atraktivno iznenađenje. Nakon okupljanja na Crekvini, po prvi put će cijela svita krenuti ka photo pointu gdje će svako dijete imati prigodu fotografirati se s Djedom, a potom će se tradicionalno svi zajedno fotografirati za uspomenu na ovaj dan i ovaj Božić.

Nakon fotografiranja, svi će zajedno krenuti na Žudiku, mjesto otkud će Djed krenuti kući, ali ne prije nego djeci i svim okupljenima ispriča priču za doviđenja i dok ne zaželi svima svako dobro. Nakon toga, u pratnji vilenjaka, krenut će prema kuli s koje će poletjeti ka Sjevernom polu.

Ovo jedinstveno događanje tako će staviti i točku na kastavsko božićno doba, a Grad na brege će svoje veliko finale prosinačkih događanja imati na Staru godinu megapopularnom manifestacijom “Zadnje polne va Kastve”.

Vidimo se u Kastvu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari