OD 18. DO 22. SVIBNJA

Kastavci idućeg tjedna slave Jeleninu, blagdan zaštitnice grada sv. Jelene. Pripremljen je bogat program!

Idućeg tjedna Kastavci slave Jeleninu, blagdan zaštitnice Kastva sv. Jelene. Napokon, nakon dvije godine, pripremljen je i bogat program proslave koja traje od 18. do 22. svibnja.

Jeleninu 2021. otvara izložba Saše Jantoleka „Šetnja Kastvom“ u crkvi Sv. Trojice u srijedu, 18. svibnja u 19 sati.

Četvrtak je rezerviran za zdravlje i predavanje prof. Sandre Kolonić „Okreni na zeleno, okreni na zdravlje“. Predavanje uz degustacijsku radionicu održat će se u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.

U petak, 20. svibnja, od 18 do 19,30 u dvorištu Kuće belice održava se kreativna radionica za djecu „Čarobna pričaonica i malo pripovjedačko kazalište“, a od 20 sati u Gradskoj loži koncert će održati Trio Acoustic band.

U subotu će se održati „Šetnja po zvončarskeh puteh“ od Viškova do Kastva i natrag. Okupljanje je na parkiralištu Milihovu u Viškovu, a planiran je i posjet Kući belice uz degustaciju. Iste večeri planiran je koncert Zorana Majstorovića & Atma mundi ensamble u Gradskoj loži.

Na sam blagdan, u nedjelju 22. svibnja, služit će se misa u crkvi Sv. Jelene Križarice u 11 sati. Misu će predvoditi pater Mirko Nikolić, superior samostana u Opatiji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views