20-AK UMIROVLJENIKA

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ukupno 60 sati odslušali su program osnove i napredne radionice, a danas su primili diplome i čestitke gradonačelnika Mateja Mostarca.

Tijekom početne radionice učili su osnove rada računala, osnove sigurnog pretraživanja web-a, osnove rada interneta, pametnih mobitela, slanje i primanje mailova, princip rada sustava E-građanin. U naprednom tečaju savladali su program Excel, cjelokupne mogućnosti alata Google disk s uređivanjem dijeljenih dokumenata, otvaranje Facebook računa uz učenje o mogućnostima i prijetnjama društvenih mreža, nadopunjavali znanje o Word programu te digitalno obrađivanje fotografije.

Program se provodi u suradnji s Gradom Kastvom već dvije godine, a financiran je putem Javnog poziva Grada Kastva za financiranje javnih potreba u kulturi i ostalim djelatnostima u 2022 godini.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views