EVO PROGRAM

Kazališni vikend u Gervaisu za velike i male

Prije nego opatijski Centar Gervais ispune operne arije HNK Osijeka, HNK Varaždina i Hrvatskog baroknog ansambla na Festivalu klasične glazbe i opere koji počinje 20. listopada i traje sve do 10. studenog, ustanova Festival Opatija publici donosi dvije dramske predstave.

U subotu, 14.10. u 20h, posjetitelji će se zabaviti uz humorističnu predstavu „Šetači pasa” u izvedbi Kazališne družine Tragači. Predstava na nježan i duhovit način donosi naoko jednostavnu, a ustvari jako dirljivu i iskrenu životnu priču ljudi koji se “preko” svojih ljubimaca gotovo terapeutski povezuju dijeleći privatne i intimne životne situacije u kojima se trenutno nalaze. „Šetači pasa” su Barbara Vicković, Zoran Pribičević i Jelena Oršolić, a režiju potpisuje Jelena Hadži-Manev.

U nedjelju, 15.10. u 11h u Gervais dolazi pulski Teatar Naranča s kazališnom predstavom „Carevo novo ruho”, klasikom dječje književnosti koji potiče na hrabrost i samokritičnost, te daje do znanja koliko je bitno izraziti svoje mišljenje, čak i kada ono nije u skladu s mišljenjem većine. Teatar Naranča publiku uvijek osvoji zanimljivom scenografijom i originalnim, zaraznim songovima, a vjerujemo da će tako biti i ove nedjelje!

Ulaznice po cijeni od 9€ (7€ s popustom za studente i umirovljenike) za predstavu za odrasle, odnosno 5,50€ (4€ za kupovinu tri i više ulaznica) za predstavu za djecu dostupne su u sustavu Mojekarte.hr, na njihovim fizičkim prodajnim mjestima, kao i sat vremena prije početka održavanja programa u Centru Gervais gdje je moguće kupiti ulaznice s navedenim popustima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari