VELIKE BROJKE

KBC Rijeka ponovno otvara COVID Info centar

Foto: PGŽ

U cilju što bolje komunikacije s obiteljima oboljelih od COVID-a 19 KBC Rijeka od subote, 3. travnja ponovno otvara  telefonski COVID Info centar.

Od subote, 3. travnja, građani će moći nazvati članove komunikacijskog tima svaki radni dan od 8 do 16 sati na brojeve 091-1658 197 i 091- 1658 293. Subotom, nedjeljom i blagdanom informacije će u Info centru biti dostupne od 10 – 14 sati.

U Info centru će građanima na raspolaganju biti komunikacijski tim sastavljen od stručnjaka koji će davati informacije o stanju pojedinih pacijenata oboljelih od COVID-a. Članovi obitelji moći će u Info centru dobiti podatke na kojoj je lokaciji (COVID odjelu) smješten pacijent, informirati se o njihovom zdravstvenom stanju i prenijeti poruke svojim najbližima.

Članovi komunikacijskog tima u Info centru bit će u stalnom kontaktu s koordinatorima COVID odjela u KBC Rijeka.

Redovni kontakt-telefoni za informacije o pacijentima smještenima u KBC-a Rijeka objavljeni na web stranicama KBC-a (www.kbc-rijeka.hr) ostaju i dalje dostupni u terminima za informiranje.

Zbog dinamike rasta broja pacijenata i otvaranja novih COVID odjela moguće su i promjene o kojima će javnost biti izviještena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari