KBC Rijeka raspisao natječaj za prijam 37 specijalizanata

Foto: Ilustracija (KBC Rijeka)

Traže se specijalizanti različitih medicinskih specijalnosti

Cilj je KBC-a Rijeka privući mlade liječnike iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost profesionalnog razvoja kako bi ostvarili svoje potencijale, osobito kada se zna da jednom dobivena specijalizacija jamči sigurno radno mjesto i redovita primanja.

Riječka bolnica poziva mlade liječnike da se prijave na natječaj za specijalizacije iz dermatologije i venerologije, fizikalne medicine i rehabilitacije, hematologije, internističke onkologije, kliničke farmakologije s toksikologijom, kliničke mikrobiologije, nefrologije, onkologije i radioterapije, oftalmologije i optometrije, ortopedije i traumatologije, pedijatrije, reumatologije, urologije, medicinske biokemije i laboratorijske medicine, parodontologije, oralne medicine i dječje stomatologije – po jedna specijalizacija te po dvije specijalizacije iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, dječje kirurgije, gastroenterologije, infektologije, kardiologije, kliničke radiologije, neurologije, opće interne medicine, otorinolaringologije te patologije i citologije.

Pristupnici moraju predati onoliko prijava i kompleta dokumentacije za koliko grana specijalizacije se natječu, u odvojenim i zatvorenim omotnicama, s naznakom za koju se specijalizaciju natječu, a krajnji je rok za podnošenje prijava 9. kolovoza 2019.

Više informacija o natječaju možete pronaći na mrežnim stranicama: http://kbc-rijeka.hr/natjecaj-zaposlenje.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari