NASTAVAK LIJEPE PRAKSE

KBC Rijeka svečanom sjednicom ispratio umirovljenike; Njih 62 dobilo prigodne darove

Foto: Nikola Kurti/KBC Rijeka

KBC Rijeka je nakon odgode zbog pandemije obnovio lijepu tradiciju kojom u čast novih generacija umirovljenika organizira svečanu sjednicu Stručnog vijeća

U utorak, 11. listopada u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja uz pozdravne riječi predsjednika Stručnog vijeća prof. dr. Luke Zaputovića i ravnatelja KBC-a Rijeka prof. dr. Alena Ružića priređeno je druženje sadašnjih i nekadašnjih zaposlenika riječke bolnice.

Umirovljenici KBC-a Rijeka koji su u mirovinu otišli tijekom 2021. godine, njih 62, dobili su prigodne darove u znak zahvalnosti za dugogodišnji doprinos u razvoju bolnice i predanu skrb o zdravlju građana. Darove, umjetničke radove profesora i studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, uz ravnatelja, umirovljenicima su uručile zamjenica ravnatelja Nikolina Đuran i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Snježana Juričić.

U ime umirovljenika na darovima se zahvalio nekadašnji ravnatelj prof. dr. Herman Haller.

Na Svečanoj sjednici uručena je i posebna zahvalnica glavnoj sestri Odjela za hepatologiju i pankreatologiju Vedri Gurdon na iskazanoj humanosti jer je hrabrošću i požrtvovnošću spasila sugrađanina iz vodene bujice prilikom nedavne poplave koja je pogodila Rijeku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari