LOKALNI IZBORI

Kinkela i Baćić: Pozivamo birače da podrže novu energiju za vedru budućnost Matulja!

Danas je održana konferencija za medije na kojoj su kandidat za načelnika Općine Matulji Vedran Kinkela i kandidat za zamjenika Eduard Baćić pozvali birače da u nedjelju izađu na izbore i svoj glas daju za vedru budućnost Matulja

“Danas smo konferenciju za medije organizirali u Zvonećoj kako bismo kampanju zaključili upravo u gornjim krajevima naše općine. Naša će misija biti da se urbani i ruralni dio općine razvija ravnomjerno i da, osluškujući želje i potrebe mještana, u svakom mjestu i u svakom selu odredimo prioritete, a probleme rješavamo brzo i efikasno. Isto tako, poticat ćemo ih i podupirati u svim segmentima života od razvoja autohtonih proizvoda pa do manifestacija s ciljem da razvijamo sadržaje koji će privlačiti posjetitelje u sva naša mjesta i sela.”, poručio je Kinkela.

“Upravo zato, završno obraćanje biračima pred dan odluke, 30. svibnja, održava se na Zvonećoj, mjestu iz kojeg vučem svoje korijene. No, ono na što također želimo ukazati jest da želimo uspostaviti bolju komunikaciju s mještanima i Mjesnim odborima, a svakom od naših 23 naselja posvetiti posebnu pažnju. Još jednom želim naglasiti kako će u predstojećem mandatu naš fokus biti na ljudima i otvaranju vrata Općine svim stanovnicima, gospodarstvenicima, mladima, osobama treće životne dobi, Mjesnim odborima”, istaknuo je Kinkela.

“Osnovne odrednice našeg programa komunicirali smo tijekom proteklih nekoliko mjeseci, a iskoristit ću priliku da ponovno naglasim kako ćemo se boriti za mlade, pobrinut ćemo se da svako dijete bude upisano u dječji vrtić, riješit ćemo prometne gužve u centru, kao i problem parkinga te povećati standard javnog prijevoza. Jedan od prioriteta bit će pokretanje radnih zona i osnivanje Gospodarskog vijeća kako bi naši gospodarstvenici sudjelovali u donošenju odluka. – zaključio je Kinkela.
Tijekom proteklih mjeseci prošli smo svaki kutak naše općine, razgovarali s mještankama i mještanima i imam jasnu viziju u kojem se smjeru naša općina treba razvijati, ali još važnije – u kojem smjeru ljudi žele da općina krene. I nadalje ćemo biti otvoreni za sugestije, prijedloge i kritike i na naša će se vrata uvijek moći pokucati”, istaknuo je Baćić.

“Načelno smo dogovorili i stabilnu većinu u vijeću, što je i preduvjet da će se svi kvalitetni projekti i programi koje je prepoznala većina birača Općine Matulji u prvom krugu, uistinu moći i realizirati”, poručili su Kinkela i Baćić.

“Upravo zato, pozivam vas da 30.05. izađete na izbore, date nam svoj glas i zajedno s nama budete partneri u rastu i razvoju Općine Matulji i da zajedno osiguramo vedru budućnost našeg prekrasnog kraja! Vrijeme je za novu energiju i vrijeme je da konačno ljude stavimo na prvo mjesto!”, zaključili su Kinkela i Baćić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari