TEŠKO ODOLJETI

Galerija | KLIKOM PO RIJECI: Malo nas je na Korzu, malo uz more, malo na biciklima…a neki su i doma!

Foto: Riportal.hr

Prekrasno vrijeme sve je veći izazov za Riječanke i Riječane da izađu na Korzo, plaže i Korzo – no i dalje vrijedi ona preporuka (s jačinom obaveze!) #ostani doma!

Što se tiče Primorsko-goranske županije, situacija s epidemijom koronavirsa već je dulje vrijeme “stabilna i pod kontrolom”, što ističu i iz županijskog stožera civilne zaštite, uz stalno ponavljanje – “sve je to rezultat poduzetih mjera i discipline građana”.

Tako su i danas još dvije osobe ozdravile od koronavirusa u PGŽ, a vijesti iz riječkog KBC-a također su već nekoliko dana vrlo povoljne.

I glavni županijski epidemiolog Dobrica Rončević istaknuo je kako je vrlo povoljna epidemiološka situacija u županiji posljedica napora cijele zajednice.

“Ona ne bi bila moguća bez iznimne suradnje stanovnika, osim nekih iznimaka. Neki rade pojačano, nekima je teško jer im je ograničeno kretanje, no svi su se postavili kako smo očekivali i razumjeli su da su mjere radi suzbijanja epidemije nužne”, kazao je.

A kako je jučer i danas bilo na gradskim šetnicama i poznatim nam gradskim lokacijama za rekreaciju, možete pogledati u našoj fotogaleriji!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari