U RIJECI JE I ZIMA DRUGAČIJA!

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Ne pamtimo ovako ugodnu i modno ‘šarenu’ zimu; Korzo pršti od vedrih boja! Pogledajte koga smo sve sreli…

KLIKOM PO RIJECI Ne pamtimo ovako ugodnu i modno ‘šarenu’ zimu; Korzo pršti od vedrih boja! Pogledajte koga smo sve sreli…

Iza nas je još jedan prekrasan zimski dan

Zima na riječkom području ove godine kao da se trudi srušiti (istiniti) mit o ‘sivom i kišnom gradu koji teče’ u zimskim mjesecima.

Temperatura zraka dobrano iznad prosjeka za ovo doba godine i ove srijede izmamila je ‘na zrak’ mnogobrojne Riječanke i Riječane koji su odlučili protegnuti noge u gradu i  u okolici.

No i dalje najomiljenija šetnica svih je naš prekrasni Korzo koji ove zime vrlo često nalikuje modnoj pisti! Riječanke i Riječani uživaju po sunčanom vremenu izaći na Korzo – bilo poslom ili u rekreativnu šetnju – pomno ‘skockani’. Ne mora to uopće biti skupa i markirana odjeća, naši sugrađani jednostavno imaju stila i u stanju su od nekoliko odabranih odjevnih predmeta složiti kombinaciju koja plijeni pažnju i oduzima dah!

Tako je bilo i danas, a koga smo sve ove sunčane srijede sreli na riječkom Korzu pogledajte u fotogaleriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari