GUŠTI SU GUŠTI

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Riječanke i Riječani uživaju u ‘babljem ljetu’, na Korzu vedra atmosfera: Pogledajte koga smo sve sreli!

Nakon klimatski dosta promjenljivih posljednjih desetak dana, u ovome tjednu Rijeka i Kvarner uživaju pravom ‘babljem’ ljetu

Visoka temperatura zraka – ali i mora – mame Riječanke i Riječane u prirodu i na plaže. Također, šetnja Korzom jedna je od najugodnijih rujanskih aktivnosti stanovnika ‘grada koji teče)

Kako i ne bi: temperature su ‘taman’, nema više toplinskih valova a sunce je opet toliko jako da odaje dojam pravog ljetnog doba. Primjetno je to i na ‘outfitu’ naših sugrađanki i sugrađana: iako se dugi rukavi nose ‘za svaki slučaj’, i dalje prevladavaju kratki rukavi i ležerna odjeća koja tijelu dozvoljava da ‘diše’.

Kakva klima, takvo i naše raspoloženje: Korzo je danas odisalo vedrinom i dobrim raspoložnjem. A koga smo sve sreli ovog petka u srcu grada, pogledajte u galeriji fotografija našeg fotoreportera Hrvoja Skočića!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari