OD 2. DO 8. LISTOPADA

U riječkom Domu mladih idućeg tjedna niz zanimljivih radionica u sklopu programa Dječjeg tjedna

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U sklopu programa Dječjeg tjedna koji se obilježava od 2. do 8. listopada u Domu mladih Rijeka održat će se tri radionice namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta.

Radionica „Znanstveni laboratorij“ namijenjena je učenicima petih i šestih razreda i održat će se u ponedjeljak, 2. listopada od 18:45 do 19:45 sati. Cilj radionice je polaznicima kroz eksperimente približiti, za tu dob, često apstraktne pojmove te im na konkretnim primjerima predočiti povezanost između pojedinih prirodnih znanosti. Voditeljice radionice bit će Sarah Visentin i Laura Sutlović.

Modelarska radionica „A je to!“ namijenjena je učenicima od trećeg do petog razreda i pod vodstvom Lorene Kovač održat će se u srijedu, 4. listopada od 18:00 do 19:00 sati. Ova je radionica namijenjena djeci koja imaju želju svojim rukama izraditi neki uporabni predmet. Polaznici će se upoznati s radom za UNIMAT strojem, ručnim pilama i sličnim alatom.

Radionicu „3D printeraj“ koja će se održati u četvrtak, 5. listopada od 18:00 do 19:00 sati i na kojoj će polaznici učiti crtanje pomoću CAD alata i printanje na 3D printeru vodit će Marino Čikeš.

Sve radionice su u potpunosti besplatne za sudjelovanje, a prijaviti se treba ispunjavanje online prijavnice dostupne na web stranici Doma mladih. Također, potrebno je ispuniti i potpisati obrazac suglasnosti koji treba dostaviti osobno ili poštom u Dom mladih ili pak skenirano poslati na e-mail info@dom-mladih.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari