NAJLJEPŠA ŠETNICA

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Riječanke i Riječani uživaju u babljem ljetu; Pogledajte kako je danas izgledala šetnja Korzom

Ugodne temperature zraka ovih dana više nas podsjećaju na ljeto no na nadolazeći mjesec studeni

Jedini ‘problem’ kojeg ovakvo vrijeme stvara Riječankama i Riječanima jest – što obući na sebe? Kratke ili duge rukave? Majicu ili jaknu? ‘Slojevito odijevanje’ ovih dana dolazi do izražaja, najbolje je imati pri ruci komade odjeće koji se mogu skinuti i ponovno obući, po potrebi.

A Korzo je i u takvim okolnostima nalik modnoj pisti. Na našim sugrađankama i sugrađanima i dalje prevladavaju ‘žive’ boje, šarenilom boja kao da se branimo od ne baš veselih okolnosti u kojima se ovih dana živi u Rijeci, Hrvatskoj, Europi i svijetu pritisnutima ekonomskim teškoćama i ratnim sukobima. No život je samo jedan, i svaki trenutak treba iskoristiti maksimalno, uživati u svakoj zraci sunca i druž.enju s najbližima.

A gdje ćeš ljepšeg mjesta za to od našeg Korza. Stoga su i danas mnogi pohitali na najljepšu šetnicu kako bi ‘protegnuli noge’, obavili neki poslić ali i sreli nemkog poznatog. Koga smo danas sve sreli na Korzu pogledajte u foto galeriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari