BABLJE LJETO NA KORZU

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Tko bi ovo očekivao: Duboko u jeseni, glavni modni dodatak Riječanki i Riječana – sunčane naočale!

I danas smo u Rijeci i na Kvarneru mogli uživati u prekrasnom, sunčanom danu. Stoga ne čudi izuzetno velik broj šetača na najljepšoj šetnici!

Netko je danas odabrao Korzo a netko, bome, plažu! Već godinama ne pamtimo ovako toplo vrijeme na samom isteku listopada. Idealni uvjeti za šetnju središtem grada!

Korzo je danas oko podneva nalikovalo košnici ljudi, čemu su svakako pridonijeli i putnici s kruzera AIDAblu koji je jutros stigao u riječku luku.

Jedan od ‘nezgodnijih’ problema koji je stigao s ovako lijepim vremenom krajem listopada je – što obući? S obzirom na (ranojutarnju svježinu i podnevno ‘skidanje do kratkih rukava’, najbolji odgovor je – slojevito. No jedan modni dodatak je nezaobilazan ovog babljeg ljeta duboko u jeseni. sunčane naočale!

A koga smo sve sreli danas u prijepodnevnoj šetnji Korzom, pogledajte u foto galeriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari