SRAMOTNA NEBRIGA VLASNIKA

Kod ZTC-a vlasnik ostavio psa u zaključanom vozilu na suncu, alarmirana policija

Foto: Facebook Azil za pse

Danas prijepodne je volontere Azila za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” dočekala dojava o psu zatvorenom u autu ispred riječkog trgovačkog centra

“Pozvana je policija koja je došla u roku od deset minuta i otvorila vrata na autu. “, izvijestili su iz Azila za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”,

“Ovim putem im se od srca zahvaljujemo na brzoj intervenciji i sretnom ishodu. Pas je oslobođen i odveden u nadležno sklonište, u ovom slučaju Lič. Vlasnik će biti kažnjen.”, dodali su iz Azila za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” .

“Kao i svake godine ljeti, VRUĆE JE, molimo vas – ne ostavljate svoje životinje u autu zaključane, čak niti na par minuta! Pogotovo ne na suncu. Čitav je niz scenarija koji se mogu dogoditi, a rijetko koji završavaju dobro. Danas je tragedija izbjegnuta, pitanje je kako će ovako nešto završiti drugi put.”, poručili su volonteri riječkog Azila za pse.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari