PET KANDIDATKINJA ZA UGLEDNU TITULU

Koja će biti Kraljica Riječkog karnevala? Predstavljamo vam kandidatkinje!

Screenshot

Finale Izbora Kraljice Riječkog karnevala, zakazano za 19. siječnja u 20 sati u Exportdrvu, bit će otvoreno za publiku.

Glasanje za Kraljicu Riječkog karnevala odvijat će se putem službene internetske stranice Turističke zajednice grada Rijeke. Glasovanje će biti otvoreno od 15. siječnja u 20 sati do 18. siječnja u ponoć.

Glasovi publike pribrojit će se ocjenama žirija na finalnoj večeri koja se održava 19. siječnja. Tijekom finalne večeri dodijelit će se i posebne nagrade karnevalskim grupama

Program Izbora Kraljice i primopredaje ključa Grada održat će se u Exportdrvu 19. siječnja s početkom u 20:00 sati. Program će trajati oko sat vremena, nakon čega slijedi koncert grupe „Fiesta“ i nastup DJ- a koji će zabavljati publiku sve do ponoći.

Ulaznice za ovogodišnji program neće se naplaćivati, već će se dijeliti u Turističkom informativnom centru (TIC) na adresi Korzo 14. Ulaznice će se moći preuzeti 16., 17. i 18. siječnja, a ukupno će biti dostupno 1500 komada.

Snimku izbora Kraljice Riječkog karnevala možete pogledati na Kanalu Ri u subotu 20. siječnja u 20 sati.

U nastavku predstavljamo kandidatkinje za kraljicu – to su Ana Tadej, Sara Priskić, Emma Maljić, Sara Berta Kovačević i Sara Đukić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari