PREDSJEDNIK RIJEČKOG HDZ-A

32 GODINE OD PRIZNANJA RH Ostrogović s braniteljima PGŽ: ‘Hvala im na svemu, slobodni smo ljudi!’

“I nakon 32 godine od međunarodnog priznanja Republike Hrvatske naše težnje za snažnom i konkurentnom Hrvatskom ne jenjavaju”, poručio je Josip Ostrogović, predsjednik riječkog HDZ-a i član uprave ACI Marinas

Zajednica udruga Domovinskog rata Primorsko-goranske županije obilježila je 32 godine međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.

Nakon polaganja vijenaca i paljenje svijeća kod spomena poginulim hrvatskim braniteljima na Mostu hrvatskih branitelja održan je prijem u prostorijama ZUDR – PGŽ s prigodnim programom uz dodjelu priznanja, zahvala i prigodnih poklona u čemu je sudjelovao i Josip Ostrogović, predsjednik riječkog HDZ-a.

“U društvu naših branitelja, onih koji su najzaslužniji za slobodnu i suverenu Hrvatsku državu kakvu danas imamo, obilježili smo Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i Dan mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja! Ispred Uprave ACI Marinas zahvalio sam se braniteljima na nesebičnoj žrtvi koju su podnijeli za našu slobodu koju i danas s poštovanjem njegujemo.”, izjavio je tom prigodom Josip Ostrogović koji je dobio i zahvalnicu za pomoć pri radu ove braniteljske udruge.

“I nakon 32 godine od međunarodnog priznanja Hrvatske, naše težnje za snažnom i konkurentnom Hrvatskom ne jenjavaju. Sve ćemo napraviti da učinimo naš narod ponosnim, baš kako su ga učinili i naši branitelji. Hvala im na svemu, slobodni smo ljudi!”, zaključio je ovom prigodom Josip Ostrogović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari