PROMETNA NESREĆA

Kolona vozila na riječkoj obilaznici! Zbog prometne nesreće na (A7) na čvoru Orehovica u smjeru Rupe vozi se jednim trakom

Foto Valentina Grbac

Zbog prometne nesreće na riječkoj obilaznici (A7) na čvoru Orehovica u smjeru Istre/Rupe vozi se jednim trakom, otežano u koloni

U srcu smo turističke sezone i to se itekako osjeti na hrvatskim prometnicama prema moru i prema unutrašnjosti.

Zbog prometne nesreće na riječkoj obilaznici (A7) na čvoru Orehovica u smjeru Istre/Rupe vozi se jednim trakom, otežano u koloni. Zatvoren je ulaz na zaobilaznicu od Svilnog prema Rijeci, kolona se stvara već kod JGL-a. Policija regulira promet i sva vozila se preusmjeravaju na ‘stari’ ulaz u Rijeku (Banska vrata) te se ne može prema tunelu Trsat.

Problemi u prometu i na drugim županijskim prometnicama: pred čvorom Matulji (A7) u smjeru Istre i Opatije kolona je oko 1 km, na Krčkom mostu u oba smjera kolone su oko 4 km a na autocesti A7 Orehovica-Šmrika kolona je pred čvorom Šmrika u smjeru Krka oko 4 km.

Također, na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 3 km, između tunela Puljani i naplate Karamatići u smjeru Dubrovnika kolona je oko 1 km, pred naplatom Dugopolje kolona je oko 500 metara, javlja HAK.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari