LOKALNI IZBORI

Komadina u Gorskom kotaru: „Tko u šumi živi, od šume mora i živjeti!“

Kandidat za župana koalicije SDP-PGS-IDS-HSU-HSS Zlatko Komadina, u društvu Vojka Brauta, kandidata za zamjenika župana, družio se danas s građanima Delnica i Ravne Gore

U Delnicama je Zlatko Komadina pružio potporu kandidatu SDP-PGS za gradonačelnika Igoru Pleše i zajedničkim kandidatima za Gradsko vijeće.

U razgovoru s građanima, Komadina i Pleše predstavili su projekte koje Županija planira realizirati u sljedećem mandatu. Zalog tome su i realizirani projekti u proteklom mandatu od kojih je Komadina posebno istaknuo nabavu ultrazvučnih uređaja za radiološku ordinaciju i ordinaciju obiteljske medicine, održavanje sportskih objekata, uređen je Interpretacijski centar Kaštela Zrinski u sklopu Puteva Frankopana te su uređeni prostori za mlade.

Uz Igora Pleše, pohvalio je ostale kandidate SDP-a iz Gorskog kotara te naglasio da treba stvoriti preduvjete za kvalitetniji život u Gorskom kotaru, prvenstveno kroz zakonske propise i decentralizaciju Hrvatskih šuma.

„Tko u šumi živi, od šume mora i živjeti“ izjavio je pritom Komadina.

Posjet Gorskom kotaru nastavio se druženjem s građanima Ravne Gore gdje je podržan SDP-ov kandidat za načelnika Anđelko Florijan.

Tom je prilikom Komadina posjetio OPG Gorana Kružića koji je dobio financijsku pomoć županije kroz Mjere ruralnog razvoja za uzgoj 10 grla istarskog goveda.

„Poduzetnici i građani Gorskog kotara na mene mogu uvijek računati, kao što i ja na ovim izborima računam na njih“ kazao je naposlijetku Zlatko Komadina.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari